Menu
in

Lucca, român căzut de pe schelă, patronul italian i-a înscenat un accident auto

Un italian a înscenat un accident auto unui muncitor român care îi făcea reparații la casă. Incidentul a avut loc în septembrie 2014, la Capannori, în provincia Lucca, dar abia acum magistrații i-au dat dreptate românului.

Potrivit La Nazione, românul a căzut de pe acoperișul de pe care lucra, la 4 metri înălțime.

Din fericire a supraviețuit miraculos, dar cu fracturi grave la un picior și un braț. Însă, în loc să cheme ambulanța, proprietarul casei, ajutat de ceilalți muncitori, l-a urcat pe român (care între timp leșinase) într-o furgonetă și l-a dus câțiva kilometri distanță, lăsându-l la marginea drumului. A abandonat și bicicleta sa, ca să facă totul să pară un accident rutier.

Ulterior, el a sunat ambulanța, punându-l pe român să confirme povestea, ceea ce bărbatul a și făcut de teamă să nu rămână fără loc de muncă. Astfel, varianta oficială a fost că românul mergea pe bicicletă când a fost lovit de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

Proprietarul casei a recurs la acest gest deoarece românul care lucra pe pe acoperișul casei nu avea echipament de protecție. Victima le-a spus, însă, adevărul polițiștilor, care au declanșat o anchetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version