in

Lucrau în echipă: ea îi agăţa pe site-urile matrimoniale, el îi jefuia

Carabinierii i-au arestat la Catania pe Viorel Dinu şi Ecaterina Farcasi, de 32 şi 25 de ani, pentru jaf agravat în complicitate, sechestrare de persoană şi utilizare frauduloasă de cărţi de credit.

Totul a început pe 18 decembrie 2013, când un tânăr catanez, navigând pe un chat matrimonial, reuşeşte să obţină o întâlnire galantă cu tânăra româncă în locuinţa acesteia din urmă, în vechiul centru istoric. Însă în acea casă tânărul era aşteptat, în afară de femeie, de Dinu Viorel care, înarmat cu un cuţit, l-a obligat să-i dea două cărţi de credit şi telefonul mobil.

Soră şi frate, proxeneţi la Bolzano

În acel context, sub ameninţarea armei, italianul a fost constrâns şi să dezvăluie codurile pin ale cărţilor de credit şi să rămână închis în apartament circa două ore în aşteptarea ca Farcasi să se ducă la un bancomat pentru a retrage 700 de euro.

Victima, odată ce s-a eliberat, a denunţat la Carabinieri cele întâmplate, furnizând o descriere detaliată a jefuitorilor. Militarii au reuşit să-i identifice acum pe cei doi răufăcători.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Suedia va cere despăgubiri pentru cerşetorii români

„Urăsc femeile perverse”, deviza violatorilor arestați la Milano