in

Măcel lângă Roma, un dezechilibrat psihic a împușcat mortal doi copii și un bătrân, apoi s-a sinucis

Clipe de groază pe o stradă din localitatea Ardea de lângă Roma. Un bărbat înarmat a deschis focul duminică şi a împuşcat mortal doi copii şi un pensionar, potrivit observatornews.ro.

Potrivit autorităţilor, atacatorul un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a început să tragă cu arma la întâmplare în oamenii de pe stradă.

Doi copii care se jucau pe stradă şi un bărbat, în vârstă de 74 de ani, care era în trecere prin zonă, au fost împuscați mortal.

După incident, atacatorul a fugit de la locul faptei şi s-a baricadat într-o clădire din apropiere. Ulterior, el a fost găsit de autorități fără viaţă. Se bănuiește că acesta s-ar fi sinucis atunci când a observat că poliţiştii se pregăteau să intre în clădire.

Potrivit presei locale, individul avea probleme psihice şi era cunoscut opiniei publice pentru comportamentul său agresiv, mai ales asupra vecinilor.

„Suntem profund întristați de moartea celor doi copii şi a vârstnicului”, a transmis primarul Romei, Virginia Raggi, exprimând condoleanțe comunității din Ardea.

Autorităţile încearcă acum să afle cum a intrat bărbatul în posesia armei, mai ales că în comunitate era cunoscut fiind agresiv şi cu probleme psihice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Moare la 54 de ani de tromboză la Brescia, fusese vaccinat cu AstraZeneca. „Era sănătos, vrem adevărul”

Tir cu număr românesc controlat pe autostradă la Udine, 76 de migranți deshidratați în remorcă