in

Moare la 54 de ani de tromboză la Brescia, fusese vaccinat cu AstraZeneca. „Era sănătos, vrem adevărul”


Un bărbat de 54 de ani din Flero, în provincia Brescia, a murit de tromboză și, potrivit ediției de la Brescia a Corriere della Sera, după ce a primit prima doză de vaccin Astrazeneca pe 29 mai.

Durere, furie și multe întrebări ale familiei.

„Credința noastră este că, din păcate, vaccinul a provocat toate aceste evenimente și a dus la moartea sa. Tatăl meu era sănătos, nu a avut niciodată nevoie de spital. De ce s-a terminat așa nu putem să ne explicăm. Vrem claritate ”, a spus Giulia, fiica lui Gianluca Masserdotti.

Bari, bărbat de 54 de ani moare de tromboză cerebrală după vaccinul Johnson & Johnson

În așteptarea răspunsurilor la testele efectuate după moartea sa, familia lui Gianluca Masserdotti, care lucra ca tinichigiu, nu are nicio îndoială cu privire la corelația dintre vaccin și deces în urma trombozei, la 12 zile după ce a primit prima doză de AstraZeneca.

„Fratele meu era sănătos. Nu avea patologii și niciun fel de problemă », asigură sora sa, Sonia.

Tatăl a doi copii – un băiat de 20 de ani și o fată de 26 de ani – Gianluca Masserdotti a fost vaccinat pe 29 mai. Vineri 4 iunie acuză primele simptome cu febră mare, duminică 6 iunie i se face rău în timp ce era acasă cu partenera sa. „Avea ischemie. L-am dus imediat la spital și odată ajunși la spital medicii au recunoscut gravitatea situației și prezența unui tromb », reconstruiește Sonia, sora victimei.

«Medicii au acționat imediat pentru a aspira acest tromb și totul a mers bine, atât de mult încât în ​​câteva ore s-a trezit și a reușit să recunoască unii oameni. Se părea că lucrul era destul de sub control, deși încă serios, dar a doua zi starea lui se înrăutățește, el este operat din nou în încercarea de a reduce presiunea trombului asupra creierului. Atunci fratele meu – conchide el – a intrat în comă și a murit ».
Joi qo iunie, la 24 de ore după moartea cerebrală, medicii spitalului „Civile” din Brescia au declarat moartea lui Gianluca Masserdotti.

„Am putut dona doar ficatul și rinichii, deoarece – spuneți familiei – celelalte organe au fost compromise de cheaguri de sânge”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 39 In medie: 3.5]

Proprietarul camionului în care au fost sufocați 39 de oameni, român de 28 de ani arestat în Italia

Măcel lângă Roma, un dezechilibrat psihic a împușcat mortal doi copii și un bătrân, apoi s-a sinucis