in

Oroare la Roma: mamă și fiu jefuiți și violați de doi tunisieni minori


Delict șocant la Roma. Mamă și fiu jefuiți și violați de doi tunisieni. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:30 în zona Casal Monastero. 

Primul abuz

Băiatul a fost abordat de doi minori de origine tunisiană în timp ce se urca în mașină pentru a merge acasă. Cei doi i-au luat mai întâi banii pe care îi avea în buzunar, aproximativ 10 euro, i-au luat telefonul mobil, apoi l-au abuzat. 

Băiatul este forțat să se dezbrace și este violat de amândoi. Dar nu se termină aici: avea prea puțini bani și așa că îl obligă să-i ducă acasă, unde oroarea continuă.

A fost forțat să meargă acasă

Imediat după violențe, tânărul de 17 ani a fost forțat să meargă acasă cu cei doi infractori pentru a obține mai mulți bani, 200 de euro pe care a trebuit să îi predea tâlharilor care apoi au fugit.  Acolo au violat-o și pe mama tânărului.

„După ce m-au violat au vrut să mănânce – a povestit agenților femeia de 50 de ani – a trebuit să le fac pâine prăjită cu șuncă gătită”. A povestit în lacrimi groaza pe care a trăit-o în noaptea dintre sâmbătă și duminică.

Tunisienii i-au amenințat cu un cuțit însângerat: „Vedeți acest cuțit, este pătat de sânge pentru că l-am folosit pentru a ucide un polițist în această seară, nu ne e frică să vă omorăm și pe voi”.

Matteo Salvini cere castrarea românului care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

Mamă și fiu jefuiți și violați de doi tunisieni

„Le-am dat 250 de euro în numerar – povestește mama în lacrimi pentru La Repubblica – ei căutau un Rolex, dar îl avea soțul meu care era la Milano”.

„Eram în sufragerie – reconstituie femeia – la un moment dat unul dintre ei mi-a spus: „Vino cu mine, trebuie să-ți spun ceva secret, în privat”. Și a violat-o: „ Băiatul acela a îndreptat spre mine cuțitul, m-a luat de mână, a început să… Am încercat de mai multe ori să scap, la un moment dat nu am mai suportat”.

Tânără de 18 ani filmată în timp ce era agresată sexual de un român. Bărbatul a fost achitat: ”Nu a fost viol”

Voiau să mănânce

După săvârșirea celui de-al doilea jaf și viol, s-ar aștepta ca cei doi să scape, dar nu e așa. „Voiau să mănânce a trebuit să le fac pâine prăjită cu șuncă gătită”.

După jaf, l-au pus pe fiul ei să-i ducă acasă, sub amenințarea cuțitului. Femeia sună apoi la 112 și apoi soțul ei, care în contact cu poliția, din Milano, începe să urmărească mișcările mașinii prin GPS-ul telefonului fiului care îi permite să-i dea de urma, scrie tgcom24.mediaset.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
infectii italia martie

Italia, numărul de noi infecții cu COVID a crescut de trei ori în ultimele 24 de ore

iaht seherezada

Zelenski a cerut Italiei să sechestreze iahtul ”Șeherezada”, bănuit a fi al lui Putin. ”Nu fiți o stațiune pentru criminali”