in

Mantova, accident cumplit pe șoseaua de centură, român de 25 de ani, a murit nevinovat după ce a fost strivit de un TIR

Un român în vârstă de 25 de ani a murit pe loc, iar o femeie de 53 de ani a fost rănită, într-un grav accident produs ieri pe șoseaua de centură a orașului Mantova, în Lombardia, Italia. Tânărul român a murit nevinovat, strivit de TIR în Italia. El lucra la o firmă de curierat. Pompierii s-au chinuit 4 ore să-i scoată trupul din duba zdrobită.

Nenorocirea a avut loc puţin după ora 13.00, în accident fiind implicate trei vehicule: un TIR înmatriculat în Ungaria, o dubă condusă de un tânăr şofer român şi un SUV la volanul cruia se afla o şoferiţă în vârstă de 53 de ani.

La un moment dat, din motive necunoscute, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal duba românului. Impactul a fost devastator, duba fiind efectiv zdrobită între camionul de mare tonaj şi gardul de protecţie al drumului. Autoutilitara a fost distrusă complet.

Pentru băiatul de român de 25 de ani, curier de meserie, nu s-a mai putut face nimic. Tânărul a murit pe loc, iar pompierii care au ajuns la fața locului s-au chinuit patru ore să scoată trupul neînsuflețit dintre fiarele mașinii.

Din fericire, femeia aflată la volanul SUV-ului, Roberta Manzoni, a scăpat cu viaţă. Deşi a încercat să evite camionul, maşina de teren s-a izbit de partea din faţă a acestuia. Italianca a fost rănită, însă a scăpat cu viață. Șoferul TIR-ului, un bărbat de naționalitate maghiară, a scăpat teafăr, însă a intrat într-o stare de șoc după accident.

El a fost testat de polițiști, pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor. Oamenii legii fac cercetări pentru a reconstitui cu exactitate dinamica accidentului: „Va fi esențial să-l ascultăm pe șoferul de camion maghiar, care nu vorbește italiană, pentru a înțelege de ce a pierdut controlul TIR-ului”.

Potrivit Gazzetta di Mantova, citată de observatornews.ro, a fost nevoie de șase ore pentru a elibera drumul de resturile vehiculelor implicate în accident.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, record negativ de decese legate de Covid: 969. A scăzut însă numărul noilor infecții și a persoanelor internate

Italia rămâne pe lista țărilor de risc, românii care se întorc în țară vor sta 14 zile în carantină