in

Mantova, ciocnire fatală între două autoturisme, bilanț tragic: un român și doi italieni au murit în urma impactului

Trei morți, bilanțul tragic în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, în jurul orei 15.30, la Viadana, o localitate din provincia Mantova, Lombardia. Potrivit primelor informații, două mașini s-ar fi ciocnit frontal. Pompierii au extras cadavrele fără viață a trei persoane: un român și doi italieni. Incidentul a avut loc în Viale Europa, pe drumul de la intrarea în localitate.

Victimele sunt trei bărbați. Este vorba despre Giovanni Schiroli, 72 de ani, care circula într-un Opel Corsa, împreună cu Antonio Muto, în vârstă de 30 de ani. Românul se numește Ion Catalon, avea 45 de ani și circula într-o mașină marca Bmw 325.

Bătrânul de 72 de ani a fost ucis instantaneu în timp ce celelalte două victime, au decedat în timpul operațiunilor de salvare.

Dinamica accidentului este încă neclară, dar poliția locală a declarat că drumul, în momentul accidentului, era alunecos iar cele două mașini circulau cu viteză mare. În urma impactului, ambele mașini au fost aruncate într-un șanț lateral, la câțiva metri distanță de punctul de impact, complet distruse.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

MAE a confirmat: un român mort în urma prăbușirii podului Morandi de la Genova

Vicenza, român păcălit, a încercat să cumpere online o autorulotă, țeapă de 500 de euro