in

Vicenza, român păcălit, a încercat să cumpere online o autorulotă, țeapă de 500 de euro

Un român, rezident la Sossano, o mică localitate din provincia Vicenza, a fost înșelat cu 500 de euro, după ce a încercat să cumpere o autorulotă de pe un cunoscut site de anunțuri de vânzări online. După ce a înțeles că a fost înșelat, românul a făcut un denunț la carabinieri, militarii descoperind două persoane care creaseră un anunț fals.

Românul a găsit printre anunțuri o autorulotă la un preț foarte atractiv, exact ceea ce căuta pentru a pleca în vacanță. După ce s-a decis să-l cumpere, bărbatul a trimis 500 de euro, așa cum ceruse vânzătorul.

Dar după plata avansului, vânzătorii vehiculului au dispărut, iar contul și anunțurile lor n-au mai fost găsite. Când a realizat că a fost înșelat, s-a deplasat la stația de carabinieri din Sossano și a depus un denunț.

Prin intermediul contului, militarii au efectuat investigații și, în cele din urmă, au descoperit două persoane, de 39, respectiv 42 de ani, cu reședințele în Bergamo și Milano, care au fost denunțate și cercetate în libertate pentru infracțiunea de fraudă.

Nicio urmă de vreun camper sau de banii pe care românul i-a plătit.

Atenție la plățile online! Peste 3.000 de români înșelați pe internet

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mantova, ciocnire fatală între două autoturisme, bilanț tragic: un român și doi italieni au murit în urma impactului

Încă 20.000 de români au plecat la muncă în străinătate, în primele trei luni ale anului