Menu
in

Mantova, insulte rasiste și amenințări cu moartea împotriva unui cetățean român

A insultat și amenințat cu moartea un cetățean român rezident în Italia. Apoi a scris cu un spray galben cuvântul „țigan” (zingaro) pe o peluză, alături de un cap de mort. Apoi s-a dezlănțuit cu o drujbă…

Un italian de 42 de ani din Mantova cu multiple antecedente penale, l-a atacat pe român la un club de pescuit la Soave, nu departe de Mantova. Nu era prima dată când amenința și insulta la acel club de pescuit, numit „Paradiso del Mincio”, scrie Il Giorno.

Mai întâi s-a adresat românului, singurul prezent. Apoi a doborât poarta de intrare și a pornit drujba, cu care a tăiat anvelopele diferitelor vehicule agricole parcate acolo, apoi a tăiat un copac cu care a blocat intrarea în structuă, amenințându-l pe român din nou cu moartea.

Victima a sunat la Digos, Direcția de investigații operațiuni speciale din cadrul Poliției, care, după ce a făcut cercetări și prelevat probe, l-a denunțat pe recidivistul din Mantova. Bărbatul a primit un avertisment din partea chestorului: este ultimul avertisment, în cazul altor episoade, bărbatul riscă închisoarea.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version