Menu
in

Mariana a murit în Italia după 12 zile de comă. Strigătul de tristeţe al fratelui: «Ajutați-ne să o aducem acasă!»

Mariana Daicov, 36 de ani, a murit în Italia după ce a fost victima accidentului din ziua de 13 februarie, de pe autostrada de lângă Torino. Femeia, mamă a două fetiţe, a stat în comă 12 zile înainte ca inima ei să cedeze. Strigătul de deznădejde al fratelui: „Ajutați-ne să o aducem acasă!”.

Doi morți la locul accidentului, 31 de răniți și 25 de mașini distruse, a fost bilanțul teribilului accident de pe 13 februarie. Între răniți, Mariana Doicov, o tânără mămică de 36 de ani care s-a stins 12 zile mai târziu la spital, după cum anunță chiar fratele ei.

Serghei Doicov a inițiat o strângere de fonduri și a scris povestea tragică a Marianei, o moldoveancă ce muncea în Italia.

„Stimați prieteni, oameni cu inima mare, venim cu rugămintea de a ne ajuta să aducem corpul neînsuflețit al surorii mele în țară. Mariana Doicov a decedat astăzi pe patul de spital, la vârsta de doar 36 de ani, lăsând în urma sa o familie distrusă și două fetițe care nu-și vor reveni niciodată.

Mariana muncea în Italia pentru a-și ajuta mama pensionară și fetițele mici care au rămas în grija ei. La data de 13 februarie, în urma unui tragic accident, sora mea a fost internată în stare gravă, fiind operată. La data de 15 februarie Mariana a intrat în comă și nu și-a mai revenit.

Astăzi am fost anunțați că inima Marianei a cedat. Ne-am rugat la Domnul să își revină și să se întoarcă acasă la fetițe, fapt ce și-l dorea nespus de mult, însă Dumnezeu îi ia pe cei buni de lângă noi. Mariana urma să se întoarcă acasă la sărbătorile sfinte de Paști definitiv, pentru a fi alături de fetițele ei și mama bolnavă. Ajutați-ne, vă rugăm, să o aducem pe Mariana acasă lângă copii și mamă, în țara în care s-a născut și ar fi vrut să se întoarcă înapoi într-o zi, dar nu așa”, a scris fratele tinerei.

Donaţiile se pot face AICI.

Mariana e cea de-a treia victimă a megaaccidentului de pe 13 februarie de pe autostrada Torino-Bardonecchia. Gheața a declanșat teribilul accident fatal, care a avut loc în jurul orei 10 dimineața. O mașină s-a ciocnit de parapet, după curba de intrare în viaduct. Imediat după impact, mașinile care au ajuns s-au oprit pentru a-i ajuta pe ocupanți și inevitabil s-a creat o coadă.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version