in

Badanta eroină la Milano, a muncit până a murit: „Carmen a stat la locul de muncă până a luat-o salvarea”

O româncă din Ploiești și-a găsit sfârșitul, în Italia. Rudele povestesc că femeii i s-a făcut rău, a fost preluată de o ambulanță și dusă de urgență la spital, dar, din păcate pentru ea, a fost prea târziu, potrivit cancan.ro.

Carmen lucra ca badantă la o familie din Milano. La aflarea veștii, pe grupurile de români din Italia au început să apară mesaje de condoleanțe.

„Cu adâncă durere anunțăm că a încetat din viață, într-un spital din Milano, o compatrioata de a noastră, Carmen Elena G. din orașul Ploiești.

A stat la locul de muncă, la familia unde era badantă, până a luat-o salvarea. Mergi în pace dragă noastră. Condoleanțe familiei îndurerate!“, este mesajul Mioarei pe un grup de socializare.

„Dragile mele, aveți grijă în primul rând de voi! Restul poate să aștepte, dar sănătatea este cea mai importantă. Nu stați să îndurați până nu mai este nimic de făcut, nu se merită să plătim cu viață“, mai scrie Mioara.

„Ce dureros, unde ne aduc necazurile și nevoia de a suporta toate umilințele. Condoleanțe și Dumnezeu sa o odihnească în pace!“, scrie Viorica.

Condoleanțe, ăsta este sacrificiul suprem….nu știu dacă merită. Drum lin către îngeri!“, este mesajul Aureliei.

„Fetelor fiți atente, nu va uitați la bani, nu stați să lucrați până va doboară sănătatea și psihicul. Că așa boală vine treptat, nici nu luati seama cum apare. Banul e ban, dar sănătatea e cel mai scump lucru din viață“, este sfatul Mariei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Român condamnat în Italia, ani în șir și-a bătut și umilit partenera și fiica minoră, se ascundea în România

Companiile aeriene vor lansa un permis de călătorie la finalul lunii martie