in

Român condamnat în Italia, ani în șir și-a bătut și umilit partenera și fiica minoră, se ascundea în România

Cel în cauză are o sentinţă de doi ani şi trei luni de închisoare, dar aceasta nu a fost pronunţată de o instanţă din România, ci de una din Italia, la Torino, pentru că şi-a terorizat concubina şi fiica minoră. 

După ce a fost reclamat, acuzatul s-a întors în România şi a fost depistat la Roman, după ce magistraţii de la Curtea de Apel Bacău au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind găsit vinovat de comiterea infracţiunii de „rele tratamente”, în dauna soţiei sale, faptă prevăzută de Codul Penal Italian, aprobând şi cererea instanţei italiene ca acuzatul să-şi ispăşească sentinţa într-un penitenciar din ţara de origine.   

„În perioada 2009 – 2012, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei împreună cu concubina sa, bărbatul a insultat-o, a ameninţat-o în repetate rânduri, chiar şi cu moartea şi a agresat-o fizic, lovind-o cu diferite obiecte. Totodată, acesta ar fi încercat să o dea afară din locuinţa comună, atât pe concubina sa, cât şi pe fiica minoră, constrângând-o astfel să trăiască în condiţii de umilinţă şi frică constantă pentru propria viaţă, acţiuni ce au fost exercitate în prezenţa fiicei sale minore“, conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Bărbatul agresiv fusese condamnat de autorităţile judiciare din Torino, Italia, iar Curtea de Apel Bacău a recunoscut hotărârea instanţei străine şi a hotărât încarcerarea nemţeanului care şi-a terorizat membrii familiei cu care se stabilise în Italia. Individul a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
diana sosoaca4

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook: «Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre»

Badanta eroină la Milano, a muncit până a murit: „Carmen a stat la locul de muncă până a luat-o salvarea”