in

Marsala, româncă de 17 ani, dispărută dintr-o Casă de Ajutor Social, iată semnalmentele

Autorităţile din oraşul italian Marsala au anunţat dispariţia Ionelei Alexandra Rusu, o româncă în vârstă de 17 ani. Ionela era rezidentă în Marsala de mai mulţi ani dar, din cauza problemelor avute în familie, ultima perioadă şi-a petrecut-o la Casa de Ajutor Social „Quattro Venti”.

De altfel, conform presei italiene, citate de observator.tv, Ionela se afla în compania unui asistent al instituţiei respective în momentul în care s-a îndepărtat şi a luat-o la fugă. Poliţiştii din Marsala au oferit detalii despre modul în care arată şi cum era îmbrăcată românca la momentul dispariţiei.

Se spune că Ionela are 1,58 metri înălţime, păr şaten deschis şi ochi negri şi era îmbrăcată cu o geacă neagră, cămaşă albă cu dungi negre, blugi de culoare albastru deschis şi avea adidaşi albi.

De asemenea, românca avea o geantă de culoare bej în momentul dispariţiei. Reprezentanţii instituţiei care îi oferea adăpost susţin că nu mai au nicio veste de la Ionela de marţi.

UPDATE: Ionela a fost găsită, de poliție, la Mazara del Vallo (Tp). Fata este în condiții bune, a anunțat La Sicilia web

Româncă dispărută în Italia, de 9 ani de zile familia nu mai știe nimic de ea

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iată unde puteți vota în Italia la alegerile de pe 26 mai, MAE a publicat secțiile de votare din diaspora

Patriarhul Daniel: «Să nu-i uităm pe fraţii noştri, românii aflaţi printre străini»