in

Mașină cu români, accident cumplit pe autostradă la Brescia: doi morți și doi răniți

O mașină cu patru români a avut un accident cumplit joi seară pe autostrada A21, pe raza  localității San Gervasio (Brescia): două victime, ucise instantaneu și două persoane rănite, dintre care una în stare gravă

În jurul orei 23, o mașină care se deplasa spre Brescia s-a răsturnat și a intrat în parapet. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite.

Un Citroen Saxo cu patru persoane la bord, toate de naționalitate română, cu reședința în Cremona, a ieșit de pe șosea și, după ce a lovit parapetul, s-a răsturnat.

Șoferul, S.M., de 32 de ani, și M.B., 33 de ani care călătorea alături de el, au murit în accident. Ambii au murit instantaneu. Cele două fete de 24 de ani de pe bancheta din spate, R.F. și S.M., au fost rănite grav. Au intervenit pompierii, Polstrada și 118 salvatori.

Secțiunea de autostradă a fost închisă circulației timp de peste două ore, astfel încât să permită operațiuni de salvare și siguranță.

Dintre ceilalți trei răniți, doi sunt internați la Poliambulanza – în cod verde și galben – și un al treilea în stare gravă la spitalul Civil, internat în cod roșu și transferat la spital cu elicopterul.

Polstrada din Montichiari investighează incidentul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus în Italia: 17.992 de cazuri noi și 674 de decese. Luigi Di Maio: „Trebuie să strângem din dinți”

Crăciun cu maxim doi invitați, Giuseppe Conte a semnat decretul cu restricțiile de Sărbători în Italia