in

Mașina s-a făcut praf, dar ea a scăpat ca prin miracol. Treviso, româncă de 63 de ani la volan, a intrat într-un vehicul de serviciu

S-a ciocnit pe autostradă cu un vehicul de serviciu, mașina s-a făcut praf, dar ea s-a salvat în mod miraculos.

Accidentul a avut loc în 13 ianuarie, la aproximativ ora 11,20 pe autostrad A27, pe raza localității Carbonera, înainte de ieșirea Treviso Nord, către Belluno. La volanul mașinii Fiat Punto se afla o româncă de 63 de ani, rezidentă în Villorba.

Accidentul rutier ar fi putut avea consecințe tragice. Mașina condusă de româncă a intrat într-o autoutilitară de serviciu a companiei Autostrade.

În ciuda semnelor de urgență și a luminilor intermitente, vehiculul de serviciu, care se deplasa pe banda de urgență, a fost lovit de mașina româncei, din spate, pe partea stângă.

Mașina Fiat Punto a ricoșat spre centrul carosabilului.

Femeia a fost rănită, dar în mod miraculos s-a salvat, fără ca viața să-i fie în pericol. Pe lângă ambulanța Suem 118 care a acordat primul ajutor, au intervenit pompierii și poliția rutieră, scrie Treviso Today.

Criză politică în Italia, în plină pandemie: Guvernul a rămas fără susținere parlamentară după ce trei miniștri au demisionat

iohannis vaccin

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid: «Acest vaccin e sigur și eficient. Recomand tuturor vaccinarea»