in

Mestre, și-a prins capul într-un container de haine vechi: era moldovean și lucra la Fincantieri

Tânărul se numea Mihai Enache, 29 de ani. Era căsătorit și avea o fiică.

Tragedie la Mestre, tânăr mort într-un container de haine vechi. Tânărul găsit mort a fost identificat: era moldovean și lucra la Fincantieri.

Tânăr mort într-un container de haine vechi

Moldovean, treizeci de ani încă neîmpliniți, avea locuință în Mestre și un loc de muncă la Fincantieri. Polițiștii au identificat victima tragicului accident petrecut vineri seara în via Spalti din Mestre, unde un bărbat a fost strivit într-un container Caritas pentru colectarea hainelor uzate, probabil în încercarea de a extrage niște îmbrăcăminte.

Rimini, aveau limuzină de lux cu numere românești, dar furau haine vechi din containere

Acum investigațiile vor încerca să înțeleagă de ce moldoveanul încerca să caute în container: era titularul unui loc de muncă și avea o casă, deși a fost descris de mulți drept un tânăr singuratic. Cu siguranță, însă, nu este o persoană fără adăpost, așa cum s-a presupus la început, scrie Il Gazzettino.

Între timp, polițiștii au obținut filmulețul, înregistrat de camera de supraveghere a unui locuitor din zonă, care înregistrează scena macabră încadrând și o altă persoană: anchetatorii vor trebui să constate prezența acestuia și dacă a sosit la o oră ulterioară sau dacă a a fost martor la accident de la bun început.

Milano, român mort la furat din container: familia cere bani pentru a nu apela la căile judiciare

Mort în containerul de gunoi. „O scenă înfiorătoare”

În ceea ce privește dinamica, anchetatorii cred că bărbatul și-a strecurat capul în mod autonom în container. Deocamdată, de fapt, nu există nicio suspiciune de infracțiune.

Accidentul de vineri noaptea

Este abia trecut de miezul nopții între vineri și sâmbătă când bărbatul ajunge la acea insulă ecologică Via Spalti, în centrul Mestre. Zona rezidentiala in centru, aproape de primarie, trei de Piazza Ferretto.

Bărbatul se uită puțin în jur, are o lanternă. Încearcă să intre pentru prima dată, apoi se întoarce, cercetează alte containere.

În cele din urmă reușește să bage capul în containerul de haine. De acolo, însă, nu va ieși niciodată.

Alarma este dată de un trecător: o mașină de poliție ajunge la fața locului în câteva secunde, dar polițiștii pot face foarte puțin. Miezul nopții și patruzeci de minute: vin și pompierii și ambulanța Suem. Nu se poate extrage și astfel pompierii folosesc foarfecele pentru a deschide coșul de gunoi ca o cutie de tablă: bărbatul este eliberat, dar este prea târziu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Salerno, carabinier de 39 de ani moare pe neașteptate. „Era mereu vesel și avea o energie incredibilă”

laquila tragedie

L’Aquila, 6 copii secerați de o mașină scăpată de sub control. Un băiețel mort și o fetiță româncă în stare gravă