in

“Mi-a făcut curte, apoi m-a obligat să mă prostituez”

Pe 13 septembrie, la tribunalul din Vicenza a avut loc audierea unei foste prostituate românce, Elena, 19 ani, venită din România pentru procesul în care sunt judecaţi cei care au obligat-o să se prostitueze în Italia.

“Au fost zilele cele mai urâte din viaţa mea. M-a adus în Italia cu o înşelătorie, m-a constrâns să mă prostituez, sub controlul surorii sale, şi apoi au băgat în buzunar toate câştigurile mele”, este declaraţia ei, relatată de “Il Giornale di Vicenza”.

Elena a vorbit îndelung în faţa judecătorului Massimo Gerace şi a procurorului Paolo Pecori în cadrul unei şedinţe de administrare a probelor. Sub anchetă sunt doi presupuşi călăi de-ai săi: Cristian Marius Macaşoi, de 27 de ani, român, rezident la Caldiero şi de la finele lui mai în închisoare, şi sora sa, Camelia Georgiana Băitan, de 25.

Metoda “Loverboy”: cum ajungi din fată cuminte prostituată în Spania sau Italia

Cei doi sunt acuzaţi de procurori de inducere, favorizare şi exploatare a prostituţiei. Descinderea care a dus la capturarea lui Macaşoi şi la denunţarea surorii sale a fost efectuată de secţia a doua a echipei mobile de la chestură. Detectivii din Vicenza au fost alertaţi de colegii din Taranto: Elena a reuşit să avertizeze o mătuşă care locuieşte la Puglia care s-a adresat imediat agenţilor. “L-am cunoscut pe Marius în România cu câteva săptămâni înainte – a explicat Elena -. Mi-a făcut curte, îmi plăcea mult. M-a dus în vacanţă în Germania şi apoi în Italia cu scuza de a cumpăra o maşină. În realitate m-a însoţit într-un apartament din Caldiero unde m-a ţinut închisă zile la rând. Seara ori mă însoţea el ori mă punea să iau trenul pentru a ajunge la Vicenza, unde trebuia să fac trotuarul pe viale Verona”.

 

“Să nu afle mama cu ce mă ocup”- drama prostituatei românce arsă la Roma

“M-a pus să mă prostituez vreo patru-cinci seri, de pe 22 pe 26 mai, cu complicitatea surorii sale. Banii pe care îi câştigam, spunea, erau pentru căsătoria noastră. Am încasat între 150 şi 400 de euro pentru fiecare seară şi ei şi-i puneau deoparte”.

Elena a vorbit şi despre controale detaliate din partea celor doi fraţi pentru a nu fugi. “Mi-au luat documentele. Dacă nu ar fi intervenit poliţia nu aş fi reuşit niciodată să scap”. Cei doi inculpaţi neagă acuzaţiile, însă procuratura, cu ajutorul declaraţiilor fetei, ar putea să încheie în scurt timp anchetele şi să ceară trimiterea în judecată a celor doi fraţi care în acel moment vor trebui să se apere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, ţară de imigraţie

Borghezio: “Roma pute, imigranţii îşi aduc mizeria de acasă”