Menu
in

Mihai Rediu, electrocutat mortal la muncă la Messina, avea trei copii. Primarul: „Astăzi plângem un tată și muncitor exemplar”

Ieri dimineață, un electrician român a murit electrocutat la Terme Vigliatore (Messina). Victima este Mihai Rediu, un muncitor de 40 de ani din Mazzarrà Sant’Andrea, angajat la o companie externă care lucra într-una dintre numeroasele pepiniere din zonă, în cartierul Sena. Din primele constatări se pare că bărbatul a fost electrocutat de un șoc electric.
Mai multe detalii ► Tragedie la Messina: muncitor român de 40 de ani, electrocutat mortal în timp ce lucra la o pepinieră

Mesajul primarului

„Comunitatea Mazzarrà Sant’Andrea este zguduită. Astăzi plângem un tată și muncitor exemplar. Mihai Rediu avea doar 40 de ani, își lasă în urmă soția și cei trei copii. Din ianuarie 2008 locuia aici, în sat, unde se integrase perfect, împreună cu toată familia sa splendidă, cu multe sacrificii, purtându-se mereu liniar și răspândind zâmbete consătenilor săi. A lucrat cu un mare spirit de sacrificiu și bunăvoință pentru a se asigura că nimic nu lipsește acasă. Și, în timp ce își îndeplinea datoria de muncitor și familie, și-a pierdut viața.” a scris primarul Carmelo Pietrafitta pe pagina de Facebook a Primăriei.

Bărbatul a fost electrocutat de un șoc electric în timp ce lucra într-o pepinieră din cartierul Sena.Un deces la locul de muncă care este cercetat de Parchetul Barcelona și de carabinieri, inclusiv de căpitanul Lorenzo Galizia, scrie tempostretto.it.

Milano, electrician român electrocutat la locul de muncă, transportat cu cod roșu la spitalul Niguarda

Primarul adaugă: „Exprim în numele administrației municipale și al întregii comunități Mazzarre cele mai sincere și profunde sentimente de condoleanțe față de familie. Toate inițiativele planificate pentru Carnaval vor fi anulate.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version