in

Tragedie la Messina: muncitor român de 40 de ani, electrocutat mortal în timp ce lucra la o pepinieră

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, de origine română, și-a pierdut viața într-un accident de muncă în Terme Vigliatore, Messina. Bărbatul efectua lucrări la instalația electrică a unei pepiniere din cartierul Lacco. Din cauze care sunt încă în curs de stabilire, a fost lovit de un șoc electric care l-a lăsat fără șanse. Ajutorul a fost inutil.

Mihai Rediu, electrocutat mortal la muncă la Messina, avea trei copii. Primarul: „Astăzi plângem un tată și muncitor exemplar”

Muncitor român de 40 de ani, electrocutat mortal

Potrivit rainews.it, accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9. Ancheta este condusă de carabinierii din Terme Vigliatore, care s-au deplasat la fața locului împreună cu personalul Spresal. Cadavrul a fost transferat la morga spitalului din Milazzo. Bărbatul se numea Mihai Rediu și locuia în Mazzarrà Sant’Andrea. Lasă în urmă soția și trei copii.

Mihai Rediu avea 40 de ani

Investigațiile carabinierilor vor fi cele care vor clarifica contururile accidentului de muncă fatal care a avut loc în această dimineață la Terme Vigliatore.
>>> Citiți și: Bătrân de 89 de ani găsit mort în casă, îngrijitoarea de 45 de ani a fost arestată!

La fața locului au sosit serviciile de urgență 118, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 40 de ani, scrie tempostretto.it. Trupul muncitorului a fost transferat la morga spitalului din Milazzo.

Procuratura din Barcelona și compania militară locală de carabinieri, sub comanda căpitanului Lorenzo Galizia, fac numeroase investigații. Șantierul a fost pus sub sechestru.

Român în vârstă de 44 de ani dispărut în Italia, autoritățile l-au căutat și cu elicopterul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
injunghiat fratele

Favara, o fată de 17 ani își înjunghie fratele de 16 ani: făcea zgomot jucându-se la PlayStation

Mihai Rediu, electrocutat mortal la muncă la Messina, avea trei copii. Primarul: „Astăzi plângem un tată și muncitor exemplar”