in

Bătrân de 89 de ani găsit mort în casă, îngrijitoarea de 45 de ani a fost arestată!

Bătrân găsit mort, îngrijitoare arestată – Un bărbat de 89 de ani, Carlo Gatti, a fost găsit mort duminică, 4 februarie 2023 în locuința sa din Colli Verdi, provincia Pavia. Corpul a fost descoperit de o rudă a victimei: era la picioarele patului, într-o baltă de sânge. Avea o rană adâncă la ceafă. Lângă el se afla îngrijitoarea care ar fi trebuit să îl îngrijească.

Italia, povestea unei îngrijitoare, absolventă a mai multe facultăți: ”Aveam nevoie să muncesc pentru a trăi”

Bătrân găsit mort, îngrijitoare arestată

Femeia, Liliana Barone, are 45 de ani și a devenit imediat suspectată de crimă. Carabinierii sosiți la fața locului la scurt timp după operatorii sanitari de la 118 au dus-o la cazarmă pentru a o interoga asupra faptelor. La scurt timp au arestat-o cu acuzația de omor.

Liliana Barone este fosta soție a nepotului victimei. Femeia le-ar fi spus medicilor că ea a provocat moartea lui Gatti. Ea a dat alarma în jurul orei 10 dimineața. Țipetele ei au atras de fapt atenția unor rude care locuiesc în apropierea casei. Membrii familiei au găsit cadavrul la picioarele patului într-o baltă copioasă de sânge. Avea o rană adâncă la ceafă. Când medicii și paramedicii de la 118 au intervenit, nu au putut decât să declare moartea acestuia. Femeia le-ar fi spus într-o stare confuză că ea a provocat moartea bărbatului în vârstă . Cu toate acestea, nu a explicat nici metodele, nici motivele.

Ragusa, o îngrijitoare încasează pensia bătrânei decedate timp de zece ani: suma enormă pe care și-a însușit-o

Bătrânul de 89 de ani se întorsese să locuiască cu soția sa în satul familiei sale de origine, după mulți ani în Milano. Devenit văduv, a locuit cu fosta soție a nepotului său, care lucra acasă ca îngrijitoare de familie. În casă locuia și fiul ei, dar nu era în Colli Verdi în weekend. 

Carabinierii de la unitatea de anchetă Pavia au intervenit imediat și au pus sechestru pe întreaga clădire cu trei etaje și au efectuat cercetări pentru reconstituirea exactă a dinamicii. Între timp, Barone – în timpul interogatoriului cu procurorul – a făcut uz de dreptul de a nu răspunde. A fost dusă la închisoare în Vigevano. Autopsia va oferi mai multe informații, scrie fanpage

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Bebeluș român în închisoare cu mama sa

Polemici în Italia: Bebeluș român de mai puțin de o lună, ținut în închisoare cu mama sa

roman disparut

Român în vârstă de 44 de ani dispărut în Italia, autoritățile l-au căutat și cu elicopterul