in

Ragusa, o îngrijitoare încasează pensia bătrânei decedate timp de zece ani: suma enormă pe care și-a însușit-o

ItaliaRagusa, o îngrijitoare încasează pensia unei bătrâne decedate timp de zece ani: 154.450 de euro retrași. Femeia a profitat de faptul că INPS nu a reușit să transcrie certificatul de deces al pensionarului din cauza unei defecțiuni a sistemului informatic.
>>> Italia, fura curent de la primărie pentru a-și încărca mașina electrică, român denunțat de carabinieri – VIDEO

Ragusa, o îngrijitoare încasează pensia bătrânei decedate

Frauda ar fi continuat timp de zece ani, timp în care îngrijitoarea ar fi încasat pensia femeii pe care o asista, care a murit în mai 2012. Asta a descoperit Guardia di finanza (poliția financiară) din Ragusa, care a denunțat-o pe femeie pentru deturnare de fonduri.

Procuratura a dispus sechestrarea conturilor curente și a bunurilor imobiliare aparținând suspectei. Investigațiile efectuate de militarii din Vittoria au stabilit că femeia, care avea o împuternicire pentru a opera în contul curent al femeii, profitând de faptul că INPS nu a reușit să transcrie certificatul de deces al pensionarei din cauza unei defecțiuni a sistemului informatic, a efectuat retrageri periodice din contul de depozit pe numele defunctei.

Potrivit investigațiilor efectuate de Poliția de Investigații, în perioada iunie 2012 – mai 2022, acesta a sustras din cont sume de bani creditate de Inps, în valoare totală de 154.450 de euro, aferente reversării pensiei femeii și a altor prestații de invaliditate.

sursa: palermo.corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cozonaci pufuleți expirați oferit COPIILOR

Dulciuri, cozonaci și pufuleți expirați s-au oferit COPIILOR la un eveniment românesc organizat la Roma: ”Nu e prima dată”

Tragedie imensă la Ferrara: doi români morți

Tragedie imensă la Ferrara: doi români morți în accident de muncă, tatăl unuia dintre ei, pe targă la înmormântare