Menu
in

Milano, copil de 11 ani, ucis de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, șoferul s-a predat după câteva ore

Știri Italia: Milano, copil de 11 ani, ucis de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, șoferul s-a predat după câteva ore.

Accident la miezul nopții în zona Viale Certosa din Milano. Tânărul, de origine egipteană, a murit în urma impactului. Șoferul, în vârstă de 22 de ani, nu a oprit pe moment, dar la ora 4.30 s-a prezentat la poliția locală, scrie corriere.it.

Milano, copil de 11 ani, ucis de o mașină

Un băiat de 11 ani a fost călcat și ucis în timp ce se deplasa pe bicicletă, în noaptea de luni spre marți, pe Via Bartolini, în zona Viale Certosa, în suburbia de nord-vest a orașului Milano. Șoferul autovehiculului nu a oprit pentru a-l ajuta, dar la scurt timp a mers să se predea la poliția locală.

Accidentul a avut loc la câteva minute după miezul nopții. Băiatul, de origine egipteană, ar fi împlinit 12 ani în decembrie. A murit în momentul impactului. Ulterior, cei de la 118 au salvat și un membru al familiei aflat în stare de șoc.

Șoferul implicat în accident este un tânăr italian în vârstă de 22 de ani. El s-a predat de bună voie la ora 4.30 dimineața. Poliția locală așteaptă rezultatele testelor de alcoolemie pentru a stabili dacă șoferul se afla în stare de ebrietate, așa cum este practica standard în cazul accidentelor mortale.

Citiți și: Mantova, băiețel de 2 ani găsit singur pe stradă: ”Părinți speriați de un șarpe”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version