in

Mantova, băiețel de 2 ani găsit singur pe stradă: ”Părinți speriați de un șarpe”

Știri ItaliaMantova, băiețel de 2 ani găsit singur pe stradă: ”Părinți speriați de un șarpe”.

Băiețelul a fost salvat de un trecător, care a alertat poliția locală. O reptilă se târâse în dormitor, iar părinții, stăpâniți de frică, nu și-au dat seama că fiul lor cel mic a ieșit afară, scrie corriere.it.

Era sfârșitul lunii iulie, umiditatea era insuportabilă, iar căldura făcea asfaltul să strălucească. O femeie, care trecea pe strada Circonvallazione sud din Mantova, o stradă destul de circulată de la periferia orașului, a observat un copil de doi ani care plângea la marginea carosabilului.

Ea s-a oprit imediat și a încercat să îl calmeze pe copil, luându-l în brațe. Ea a alertat apoi poliția locală. Doi ofițeri, însoțiți de o ambulanță, au venit de la secție. L-au găsit pe copil sănătos, deși foarte speriat.

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi, o femeie internată în spital împreună cu fiul de opt ani

Mantova, băiețel de 2 ani găsit singur pe stradă

Părinții, doi indieni care locuiau într-o casă aflată nu departe, au fost localizați rapid. Conform reconstituirii faptelor, se pare că cei doi străini nu știau absolut deloc de dispariția fiului lor.

Cu puțin timp înainte, când băiețelul se rătăcise, ei se aflau acasă, într-un apartament la parter, cu el și cu fratele său de 5 ani. Dintr-o dată, au spus ei, și-au dat seama că o reptilă, probabil un șarpe, a intrat în dormitor.

În agitația momentului, cei doi nu și-au dat seama că fiul lor cel mic a ieșit în stradă și a mers aproximativ două sute de metri. Poliția locală i-a reclamat la serviciile sociale și i-a acuzat de neglijență față de copii.

„Versiunea evenimentelor dată de părinți este plauzibilă”, explică comandantul adjunct Luigi Marcone.

„Într-adevăr, ar fi putut fi distrași de un șarpe, deoarece în apropierea casei există tufișuri, buruieni și arbuști. Casa era în ordine, ceea ce era important pentru noi era să excludem posibilitatea ca în familie să existe o situație dificilă care să le facă rău minorilor. Acum, serviciile sociale vor monitoriza situația”, a adăugat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 3]
pio salvat fete

Foggia, două fetițe, de 4 și 7 ani, și-au salvat tatăl de la moarte: ”O nouă viață a început acum, o datorez fetelor mele”

pensionari omor

Italia: și-a omorât soția în bătaie cu un baston, după aproape 50 de ani de căsnicie. ”Este o tragedie absurdă”