in

Italia: și-a omorât soția în bătaie cu un baston, după aproape 50 de ani de căsnicie. ”Este o tragedie absurdă”

Italia: și-a omorât soția în bătaie, cu un baston, după aproape 50 de ani de căsnicie. ”Este o tragedie absurdă”.

”Nu-mi vine să cred, îi cunosc de 40 de ani, de când am venit să locuim în acest bloc. Este o tragedie absurdă, care poate ar fi putut fi evitată”. Are ochii sticloși și vocea frântă de emoție, un prieten al lui Giovenale Aragno, pensionarul de 73 de ani care a ucis-o în bătaie pe soția sa, Silvana Arena, 74 de ani, duminică dimineață, la Venaria, scrie corriere.it.

Italia, român arestat după ce și-a bătut iubita, a lovit-o cu picioarele și i-a ars părul. ”Te omor! Vei muri azi!”

Italia: și-a omorât soția în bătaie, cu un baston

Ultimul feminicid din provincia Torino a avut loc într-o duminică înăbușitoare din august, care a început cu rutina zilnică obișnuită. „Am trecut pe lângă el pe hol”, povestește unul dintre locuitorii de pe strada Sandre nr. 14. „Cred că era ora 9 sau cam așa ceva. Eu și soțul meu mergeam să cumpărăm ziarul, iar el se dusese să arunce gunoiul. Și-a luat la revedere și apoi a plecat acasă. Părea foarte normal, ca întotdeauna.

În schimb, o ceartă violentă a izbucnit în apartamentul de la primul etaj al elegantului complex de apartamente de la granița cu Torino. Se pare că, încă o dată, subiectul discuției a fost gestionarea problematică a celei mai mari dintre cele două fiice ale cuplului, cazată într-o instituție din afara regiunii.

O situație compromisă de relații dificile care provocaseră deja dezacorduri profunde și, potrivit unor prieteni, chiar o „înstrăinare” între cuplul care era căsătorit de aproape 50 de ani.

Silvana, o femeie jovială și generoasă, implicată în activități de voluntariat și mereu gata să dea o mână de ajutor tuturor, a ieșit din ce în ce mai rar în oraș, inclusiv din cauza unor probleme de sănătate.

Criminalul, care își petrecuse o viață întreagă ca vânzător de feronerie și bricolaj, era într-o formă perfectă. Și se descărca în lungi plimbări prin munți, pe una dintre multele și prețioasele sale biciclete pe care le ținea în garajul de sub casă.

Acela era refugiul său, unde se ascundea ore întregi jucându-se cu „uneltele sale de lucru”.

”Silvana a fost o femeie extraordinară care nu merita un asemenea sfârșit.”

”Ceea ce a făcut este de neiertat și nu poate avea nicio justificare”, continuă o prietenă al cuplului. ”Ceea ce nu-mi pot ierta este că nu am înțeles că situația a ajuns în acest punct. Într-o zi mi-a spus: „Eu stau mai rău acasă decât tine”.

Nu i-am dat prea mare importanță, și pentru că nu am probleme în familie, dar poate că a fost un semnal de alarmă pe care ar fi trebuit să îl iau. Și una care nu mă lasă să dorm. Silvana a fost o femeie extraordinară care nu merita un asemenea sfârșit. Sunt devastată.”, a menționat ea.

Nimeni din Via Sandre nu-și dăduse seama de ceea ce urma să se întâmple. Nici măcar Silvana, care nu a depus niciodată plângere și care, cu puțin timp înainte de a fi ucisă, scrisese pe Facebook: „Cele mai bune urări pentru cei care nu o duc prea bine în acest moment”.

Unul dintre „gândurile ei generoase” pe care poate soțul ei nu le putea înțelege. Pentru toată lumea, Aragno era doar fostul șef de scară aspru, care din când în când bătea în tavan pentru a protesta că televizorul era prea tare.

Poate cu același băț de lemn de 66 de centimetri lungime cu care și-a masacrat partenera de viață. O salvă de lovituri la față și la corp, din dormitor până la un dulap din sufragerie. Ea a cerut ajutor, iar el s-a oprit doar după ce a ucis-o. Apoi a chemat carabinierii și, pentru a păcăli așteptarea, a început să curețe sângele de pe podea. Ceea ce, în mintea lui, ar fi trebuit să fie o prioritate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
copil singur sarpe

Mantova, băiețel de 2 ani găsit singur pe stradă: ”Părinți speriați de un șarpe”

superenalotto italia

Record SuperEnalotto, cel mai mare premiu din istoria loteriei din Italia: peste 250 de milioane de euro