in

Record SuperEnalotto, cel mai mare premiu din istoria loteriei din Italia: peste 250 de milioane de euro

Record SuperEnalotto, cel mai mare premiu din istoria loteriei din Italia: peste 250 de milioane de euro.

Italienii urmăresc cel mai mare câștig din istoria țării, de peste 250 de milioane de euro. De mai bine de un an, nu a fost spart jackpotul jocului de noroc „Superenalotto”, care a ajuns acum la această sumă uriasă.

Jocul cu șanse extrem de mici – una la 622 de milioane – este deosebit de popular în această țară. Noul jackpot este cel mai mare din istoria Italiei.

Citește și: Cele mai populare loterii din Italia

Record SuperEnalotto, cel mai mare premiu

„Este mai probabil ca un asteroid să se prăbușească pe Pământ decât să se ghicească cele șase numere corecte ale Superenalotto”. A declarat astăzi matematicianul Roberto Natalini pentru cotidianul milanez „Corriere della Sera”.

Fără a fi impresionați de acest lucru, italienii au cheltuit anul trecut 1,5 miliarde de euro pentru jocuri de noroc. Cu 36% mai mult decât în anul precedent.

Printre sutele de mii de italieni care au cheltuit anul trecut 1,5 miliarde pe Superenalotto (cu o creștere de 36 la sută față de anul precedent, cel al pandemiei) se numără și șomeri și persoane în vârstă, cu banii din pensie.

Se aleg șase numere în câmpuri de la 1 la 90. În fiecare săptămână au loc trei extrageri. Și în Italia, câștigătorii rămân anonimi. Singurul lucru care se știe în mod oficial este unde au fost făcute cele șase cruci corecte – într-un bar sau într-o tutungerie. Mulți oameni se adună acolo în aceeași seară pentru a sărbători.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pensionari omor

Italia: și-a omorât soția în bătaie cu un baston, după aproape 50 de ani de căsnicie. ”Este o tragedie absurdă”

Rimini, hoț de mașini în fugă lovește ÎN PLIN o româncă pe trotuar – VIDEO