in

Cele mai populare loterii din Italia

Cele mai populare loterii din Italia

Italia este țara în care loteriile sunt extrem de populare, iar sumele care pot fi câștigate sunt pe măsură. În această țară sunt disponibile numeroase loterii, iar pe cele mai populare le vom prezenta în acest articol.

1. SuperEnalotto – Este o loterie de tipul 6/90, care impresionează prin premiile oferite. Acestea variază intre 2 și 100 de milioane de euro. Spre exemplu, pentru următoarea extragere, jackpot-ul este de 18.8 milioane de euro. Extragerile au loc în fiecare marți, joi și sâmbătă, de la ora 20:00, la Roma. Pentru a câștiga marele premiu, este necesar să ghicești 6 numere dintr-un total de 90.

2. Win for Life – Există două versiuni de loterie Win for Life disponibile în Italia: Classico: la care biletul este de 1 euro și poți câștiga câte 3.000 de euro pe lună în următorii 20 de ani sau Grattacieli: la care biletul este de 2 euro și poți câștiga 4.000 de euro pe lună în următorii 20 de ani și un bonus de 100 de mii de euro. În cazul în care nu știai, poți paria chiar și din România pe loteria Win For Life 10/20, la operatorul de jocuri de noroc online NetBet, care are pe site o secțiune impresionantă Loto, din care nu lipsesc Grecia Keno, Polonia Multi sau Powerball 5/69 și Mega Millions 5/70 – ambele din Statele Unite ale Americii. Pentru clienții din România, câștigul maxim la Win For Life 10/20 poate ajunge la 50.000 lei, dar partea bună este că poți câștiga și cu mai puține numere. Practic, ai multe șanse de câștig, iar extragerile sunt zilnice, din oră în oră.

3. Lotto – Este cea mai veche loterie din Italia, având o istorie de câteva sute de ani. Sunt 10 extrageri regionale și una națională. Acestea au loc marțea, joia și sâmbăta. Premiul cel mare este de 6 milioane de euro, dacă nimerești 5 numere din cele 90. Miza minimă este de 1 euro. În funcție de felul în care alegi să joci, mai poți câștiga și alte premii. Șansa de a câștiga premiul cel mare este una la 43.949.268! Partea bună este că poți cumpăra biletele și online, iar dacă suma câștigată este de cel mult 10.500 de euro primești banii direct în cont.

Cele mai populare loterii din Italia

4. 10eLotto – Înființat în 2009, 10eLotto este un joc de loto care are extrageri în fiecare marți, joi și sâmbătă. Sunt 10 extrageri diferite, acesta fiind un joc derivat din Lotto. Iți poți alege de la unu la zece numere, dintr-un total de 90. În funcție de câte numere alegi, biletul va costa între 1 și 200 de euro. Premiile la această loterie se ridică până la 5 milioane de euro. Partea bună este că ai și alte opțiuni pentru a-ți majora șansele de câștig.

5. MillionDay – Este o loterie care are loc în fiecare zi, cu un premiu de 1 milion de euro. Pentru a câștiga premiul cel mare este necesar să nimerești 5 din cele 55 de numere. Poți alege și mai multe numere pe un bilet și poți juca sisteme. Prețul pornește de la 1 euro. Partea bună este că poți câștiga și cu două numere, dar suma va fi mai mică. Spre exemplu, pentru 2 numere nimerite vei câștiga 2 euro, pentru 3 numere 50 de euro, pentru 4 numere 1.000 de euro.

6. EuroJackpot – Este o loterie care se joacă în 18 țări din Europa, iar jackpot-ul este de cel puțin 10 milioane de euro. Extragerile au loc în fiecare vineri. Pentru a câștiga premiul cel mare trebuie să nimerești 5 numere din 50. Cel mai mare premiu acordat vreodată a fost de 90 de milioane de euro.

7. VinciCasa – Este o loterie destul de atipică. Extragerile au loc în fiecare zi, iar premiul este de 500 de mii de euro. Din acești bani, câștigătorul trebuie să folosească 300 de mii de euro pentru a-și cumpăra o casă. Pentru a câștiga trebuie să nimerești 5 numere din 40. Prețul taloanelor pentru jocurile VinciCasa este de 2 euro. Poți câștiga și cu 2, 3 sau 4 numere.

  Românii din Italia sunt mari pasionați de loterii și nu de puține ori au pus mâna pe premii importante.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Apreciatul vin spumant Prosecco, în pericol din cauza lipsei forței de muncă: ”E nevoie de 4 – 5 mii de persoane, în afară de cei care sunt deja”

A furat o mașină la Anzio și a intrat cu ea într-un echipaj de poliție: român de 20 de ani arestat