Menu
in

Milano, înconjurat și imobilizat de trecători, român aproape linșat după ce încercase să fure un portofel

Milano, înconjurat și imobilizat de trecători. Doi români au eșuat în tentativa lor de a fura geanta unei femei. Victima se plimba cu soțul ei, când unul dintre cei doi români i-a smuls portofelul cu documente și bani și a vrut să fugă. Din fericire pentru femeie, bărbatul a fost blocat de trecători și predat forțelor de ordine. Celălalt complice e reușit să fugă, scrie milanotoday.it.

Citește și: Terni, un deținut român își bate un cui în cap și amenință medicul închisorii

Milano, înconjurat și imobilizat de trecători

Trecătorii nu s-au întors din drum. Dimpotrivă, au intervenit imediat și, fără să stea pe gânduri, l-au blocat și imobilizat pe tâlhar. Totul a mers prost pentru hoțul de buzunare român în vârstă de 36 de ani, care sâmbătă după-amiază a furat un portofel din geanta unei femei pe Via Marghera din Milano.

Bărbatul a fost înconjurat și imobilizat de trecători până la sosirea agenților Poliției de Stat, care l-au arestat pentru tentativă de furt.

Complicele hoțului a reușit să scape. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a luat portofelul din poșeta unei femei care se plimba cu soțul ei. Cuplul a observat imediat furtul, atât de mult încât, în agitația de moment, portofelul a căzut pe jos. Cei doi hoți de buzunare au fugit, dar unul dintre ei a fost blocat de trecători și ulterior arestat de polițiști.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version