in

Milano, menajeră română găsită moartă în casa unde lucra, înjunghiată cu un cuțit de bucătărie

Când s-a întors acasă a găsit cadavru menajerei sale pe podea. A văzut acel corp lipsit de viață, înjunghiat de cinci sau șase ori, și a dat alarma la poliție, care acum anchetează.

Mister la Milano, unde o româncă de 35 de ani, Mariana Odică, a fost găsită moartă într-un apartament de pe viale Coni Zugna, la numărul 65. Corpul a fost descoperit în jurul orei 23 duminică 9 iulie de proprietara locuinței, o italiancă de 44 de ani, medic obstetrician fiică a unui cunoscut cantautor discografic pentru care victima lucra ca menajeră de circa o lună.

Mariana Odică, originară din Tulcea, a acceptat munca de menajeră-bonă pentru a a o ajuta pe stăpâna casei cu cei doi micuți ai ei în vederea concediului de vară.

Cinci răni în torace, una la gât, care i-au provocat o sângerare lentă dar inexorabilă pe care victima se pare că nici nu a încercat să o oprească. Sub corp, descoperit pe podeaua unui mic hol de dinaintea dormitoarelor, polițiștii de la Omucideri au găsit un cuțit care probabil a fost luat din bucătăria casei.

Din apartament nu lipsește nimic, ușa nu a fost forțată și chiar și celularul și poșeta victimei nu au fost atinse. Dacă a fost vorba de o crimă, așadar, asasinul a fost foarte atent să nu lase urme.

Investigatorii spun că toate pistele sunt deschise, începând de la cea a unui suicid. Această ipoteză este alimentată de faptul că acel cuțit a fost găsit sub corp și că pe brațele victimei nu există urme de luptă. Însă în casă nu existau bilete de adio și nu se cunosc probleme legate de depresie ale tinerei de 35 de ani.

Ipoteza cea mai plauzibilă este în schimb că românca a fost ucisă, probabil de o persoană pe care o cunoștea bine, având în vedere că ea însăși a deschis ușa. Niciunul dintre vecinii din blocul de la numărul 65, clădire recentă și elegantă cu curte interioară, nu a auzit certuri.

Investigatorii caută informații privind trecutul româncei.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cătălin Ivan: Proiectul „România demnă în Europa” prinde contur și va fi un succes

Ravenna, impact cutremurător, româncă de 25 de ani, ucisă de un șofer-pirat italian beat