in

Milano, oroare într-o familie de români: i-a dat foc unchiului care îl împiedica să își violeze sora de 12 ani

Încearcă să-și violeze sora de 12 ani, unchiul sare în ajutorul fetiței, însă agresorul îl stropește cu alcool și îi dă foc. Român de 22 de ani, arestat.

Incendiul a fost extins apoi și în apartament, la perdele și mobilier, de bărbatul care fugea cuprins de flăcări. Este oroarea care a invadat o casă de pe via Piombino din Milano. Vinovat este un român de 22 de ani, scrie cotidianul Il Piacenza.

În spatele acelui incendiu e o poveste și mai tulburătoare. Ceea ce la început părea doar o ceartă, în realitate era tentativa din partea unchiului de apărare a unei fetițe, pe care fratele încerca să o violeze. Familia de români, care trăiește la Piacenza, a rămas șocată de violența tânărului. Zilele următoare vor avea loc audieri preliminare pe timpul cărora va fi audiată, în mod protejat, fetița de 12 ani.

Acuzațiile pentru tânărul de 22 de ani sunt grave: tentativă de omor, tentativă de viol asupra unui minor, viol (ar fi atins sânii surorii), vătămare corporală deosebit de gravă și distrugere. Nu numai, pe numele tânărului există și un alt denunț – și astfel un nou mandat de arestare – pentru tentativă de viol comisă asupra unei fete la Parma.

Românul se află la închisoare la Piacenza – pentru el nu este exclusă o expertiză psihiatrică – în timp ce unchiul său încă este internat din cauza gravității arsurilor care i-au devastat corpul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pavia, român disperat, i-au luat copiii și l-au arestat după ce a ocupat abuziv o seră : ”Îmi vreau înapoi familia”

Ministrul Educației din Italia: Autorizăm celularul în clase