in

Milano, român la 71 de ani, călcat de două camioane de gunoi în timp ce dormea

Un român de 71 de ani a murit la Milano, în Italia, după ce ar fi fost lovit de două camioane care se ocupă cu ridicarea deşeurilor reciclabile. Românul s-ar fi acoperit cu cartoane, pentru a rezista frigului, şi astfel nu a mai fost văzut de şoferi. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Trupul neînsufleţit al românului a fost descoperit în apropierea unui spital, sâmbătă dimineaţa. Conform Milano Today, citat de observatornews.com, medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul românului.

Situaţia a ridicat din start numeroase semne de întrebare, în condiţiile în care românul prezenta mai multe leziuni, inclusiv fracturi ale membrelor superioare şi inferioare. Poliţiştii au demarat o anchetă şi, după ce au urmărit imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere montate în zonă, au ajuns la o concluzie uluitoare.

Românul, care era cunoscut drept un om al străzii, şi-ar fi făcut un loc de dormit în zona în care a fost găsit mort. Bărbatul s-ar fi acoperit cu cartoane, pentru a rezista frigului, iar astfel şoferii de pe camioanele care se ocupă cu ridicarea deşeurilor reciclabile nu l-au mai văzut şi l-au lovit.

Primul camion l-ar fi lovit în jur de miezul nopţii, iar al doilea camion l-ar fi lovit după circa patru ore. Ancheta continuă în acest caz, iar reprezentanţii companiei care se ocupă cu ridicarea deşeurilor reciclabile şi-au manifestat deja regretul pentru tragedie şi au precizat că atât firma, cât şi şoferii se pun la dispoziţia anchetatorilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, obligată să plătească alocații familiilor imigranților, chiar dacă aceștia nu se află în țară. Salvini: „Ce glumă e asta?”

orban concedieri

În prag de alegeri, Orban anunță concedieri printre bugetari: «Mai scăpăm de unii care nu-şi fac treaba»