in

Milano, tânără de 19 ani, salvată de un român, a pus pe fugă un bărbat ce încercase să o violeze pe fată

O tânără, care a fost atacată imediat ce a ieșit dintr-un autobuz, a fost salvată de un român. Evenimentul a avut loc în localitatea Cinisello Balsamo, din provincia Milano, în noaptea dintre sâmbătă 3 și duminică 4 aprilie. 

Victima, o tânără de 19 ani, călătorea singură. Văzând că nu era însoțită de nimeni, un bărbat de origine egipteană a reușit să o atace, atunci când aceasta a coborât din autobuz. Totul s-a întâmplat chiar în mijlocul străzii pustii, dat fiind ora târzie. Atacatorul  a pus-o pe fată la pământ, după ce a împins-o și i-a pus mâna la gură, ca să nu țipe.

Din fericire, nu și-au putut pune în plan intențiile, deoarece scena a fost văzută de un bărbat, care, auzind țipete, a ieșit la fereastră.  Bărbatul l-a amenințat pe violator, anunțându-l că sună la forțele de ordine. Acest lucru a fost suficient pentru a-l pune pe fugă pe infractor, care a fost capturat de polițiști în jumătate de oră de la atac.

Atacatorul este un cetățean în vârstă de 22 de ani, de naționalitate egipteană, identificat de carabinierii din Cinisello Balsamo drept Ahmed Ayan. Acesta nu are alte antecedente penale, dar este un imigrant ilegal. Egipteanul va răspunde acum pentru violență, rănire și tentativă de viol, scrie viagginews.com, citat de stiridiaspora.ro.

Cetățeanul care a ajutat-o pe tânără ​​și care i-a sesizat pe carabinieri este un român. El a oferit autorităților informații detaliate despre direcția în care fugise atacatorul. Tânăra de 19 ani s-a ales cu câteva răni ușoare și între timp s-a refugiat în casa ei, situată la câțiva metri distanță de locul atacului. În urma violenței suferite, tânăra care a primit un prognostic de 14 zile de tratament, a depus plângere împotriva egipteanului. 

Unele regiuni din Italia acordă bonusuri de până la 1000 de euro, pentru îngrijitoare și muncitorii sezonieri

AUR sondaj

Sondaj exploziv: Partidele de la guvernare se prăbuşesc! AUR, creştere spectaculoasă