in

Minoră română în Sicilia, amenințări șoc la adresa carabinierilor: „Aranjez să fiți împușcați în cap”

VIZZINI (CATANIA) – Carabinierii au denunțat un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în Vizzini, pentru furt de energie electrică și o minoră de 17 ani de origine română, dar cu domiciliul în Vizzini, care pe lângă furtul energiei electrice, a fost acuzată de amenințări și insulte la adresa unui oficial public, potrivit lasiciliaweb.it.

Ambii învinuiți, deja grevați de antecedente de poliție, au conectat contoarele caselor lor private la rețeaua electrică publică.

În timpul controlului, personalul militar a găsit o doză de marijuana în casa bărbatului, motiv pentru care bărbatul de 48 de ani a fost raportat la Prefectura din Catania.

În schimb, minora i-a amenințat pe carabinieri, strigându-le că mai întâi le va da foc mașinilor și apoi va aranja să fie uciși de terți, folosind expresia „Fac să fiți împușcați în cap”, o amenințare cu moartea extinsă și la familiile lor .

Pentru aceasta, minora a fost denunțată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Virusul, găsit în ochi la 1 din 2 infectați, chiar și la cei cu test negativ. „Se poate răspândi de la suprafețele oculare la organism”

Româncă urmărită în Italia pentru JAF ARMAT și ȘANTAJ, arestată în România