in

Mirandola, muncitor român căzut de la 9 metri, internat în stare gravă la Spitalul Maggiore din Bologna

Muncitorul român, de 31 de ani, a fost internat în stare gravă la Spitalul Maggiore din Bologna după ce a căzut în 25 mai de pe acoperișul firmei medicale Livanova din Mirandola (Modena).

Bărbatul, angajat al unei firme externe (PTL din Mirandola), a căzut de la o înălțime de nouă metri în timp ce lucra pe acoperișul halei, pentru lucrări de întreținere. Din câte se pare, căderea a fost cauzată de cedarea unei părți a acoperișului, tocmai unde se efectuau lucrările. Românul a suferit un traumatism cranian grav.

La fața locului au intervenit un elicopter medical, carabinierii și inspectorii de la Medicina Muncii. Cgil, Cisl și Uil, împreună cu Rsu, ”își exprimă deplina solidaritate și apropiere față de lucrător și reafirmă că munca nu poate avea loc decât respectând toate normele de siguranță în vigoare și că sănătatea nu poate niciodată trece în plan secund”.

Potrivit ultimelor informați, muncitorul, care locuiește la Mirandola cu soția și o fiică, este în afara pericolului. Rămâne internat, iar reabilitarea va fi lungă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alcamo, român beat, își bate soția la sânge în fața copiilor, arestat de polițiști

Doi români, tată și fiu, prinși pe A1 în Italia cu pietre prețioase, televizoare furate și 600 de pachete de țigări