in

Moarte accidentală sau omucidere? Român de 27 de ani, carbonizat într-o baracă la Roma

Anchetă a poliţiei la Roma, de-a lungul Tibrului, la Magliana. Un incendiu care a cuprins câteva barăci părea să nu fi cauzat victime. În schimb, după zece ore, a apărut printre table şi vegetaţia arsă un cadavru carbonizat.

Poliţia efectuează cercetări şi sunt multe aspecte de clarificat. Ce a cauzat incendiul? Este o moarte accidentală sau este vorba de o omucidere? De ce nu a semnalat nimeni pe timpul operaţiunilor de salvare că din tabără lipsea unul dintre membrii familiilor?

Român de 59 de ani, găsit carbonizat într-o casă abandonată la Vittoria

Totul a început în dimineaţa de 10 aprilie la 6,30, când o patrulă a secţiei mobile de poliţie a observat fumul care provenea din tabăra abuzivă de romi şi a telefonat centralei indicând străduţa Cappellaccio care mărgineşte malurile Tibrului.

La faţa locului a sosit poliţia, agenţii municipali şi pompieri. Au stins flăcările cu hidranţii. Cinci barăci au fost distruse şi cel puţin 20 de persoane au reuşit să se salveze. Însă niciuna dintre aceste persoane nu a chemat ajutoarele. Şi niciuna nu a semnalat că la apel lipsea un membru al taberei. Pompierii au pus zona în siguranţă, poliţia efectua ultimele cercetări la faţa locului.

În jurul orei 3 după-amiaza, cineva observă resturile unui corp devenit de nerecunoscut din cauza flăcărilor. Membrii familiilor povestesc atunci poliţiei că mortul poate e o rudă de-a lor. Este trimisă poliţia criminalistică. Ar fi vorba de un tânăr român de 27 de ani, acesta ar fi fost recunoscut după câteva efecte personale de părinţi şi soţie.

La faţa locului, după-amiaza, a sosit o echipă de investigatori, inclusiv Echipa mobilă. Moartea în aparenţă pare compatibilă cu incendiul, având în vedere că este carbonizat cadavrul, însă numai o autopsie va putea stabili (poate) cauzele exacte, fiindcă este posibil ca bărbatul să fi fost ucis şi apoi incendiat.

În plus, nu este încă clar cum au luat foc barăcile, şi cum de corpul tânărului de 27 de ani a fost găsit, şi recunoscut ca probabil membru al familiei, numai după zece ore.

Român de 53 de ani, găsit carbonizat lângă Vercelli

Explozie în imobilul emigranţilor la Roma: un român de 33 de ani carbonizat

Descoperire macabră de Paşte: electrocutat pe stâlp la 15.000 de volţi, găsit după zece zile

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Propunere de lege în Italia: Până la 2 ani de închisoare pentru cei care mănâncă iepuri de rasă

Chirie astronomică la consulatul de la Roma, interpelare PNL: „19.800 de euro pe lună este exagerat”