in

Moartea unui medic din Ravenna, fiul și îngrijitoarea română, anchetați pentru crimă

Pentru moartea medicului pensionar din Ravenna, Danilo Molducci, fiul victimei și îngrijitoarea sa sunt cercetați cu acuzația de crimă.

O întorsătură neașteptată care a întrerupt de fapt funerariile, programate pentru aceste zile, ducând la solicitarea ulterioară a procurorului pentru o autopsie.

Astfel, după cum subliniază Corriere della Sera, fiul în vârstă de 39 de ani, Stefano Molducci, secretar al filialei Pd din Castrocaro Terme, și îngrijitoarea română în vârstă de 51 de ani au ajuns sub anchetă, în calitate de suspecți.

Fenomen în Italia: badante devenite milionare peste noapte. Vile luxoase şi conturi grase, primite drept moştenire

Doctorul Molducci, în vârstă de 67 de ani, se pensionase din cauza unei boli îndelungate care îl slăbise și îl forțase să stea în scaune cu rotile, până la moartea sa vineri 28 mai.

O moarte care părea naturală, dar anchetatorii au devenit suspicioși văzând numeroasele somnifere din casa decedatului și faptul că același angajase recent un detectiv privat cu sarcina de a clarifica gestionarea conturilor sale de către fiul său.

Autopsia a fost efectuată ieri și va dura câteva zile pentru a obține rezultatele, între timp anchetatorii au ascultat deja mai multe persoane și îl vor audia în curând pe detectivul angajat de doctorul Danilo Molducci.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3]
romani intosi din strainatate2

Doar 130.000 de români reveniţi din străinătate s-au înscris la şomaj. Ministru: «Nici facilităţile oferite de Guvern nu au fost foarte accesate»

Crema, patru ore de teroare pentru o familie de italieni, tâlhăriți de patru români: ”Am fost la mila lor”