in

Modena, a încercat să jefuiască o bătrânică, român imobilizat de angajații magazinului și predat carabinierilor

Un român de 40 de ani a fost reținut în Italia, după ce a jefuit o bătrână într-un supermarket. Românul a fost imobilizat de angajații supermarketului, apoi carabinierii l-au dus pe român în arest. El s-ar putea alege cu un mandat de arestare preventivă emis pe numele său.

Incidentul s-a petrecut marți dimineața, într-un supermarket din Carpi, oraș cu peste 70.000 de locuitori din provincia Modena, regiunea Emilia-Romagna. Conform TV Qui, citat de observatornews.ro, românul i-a furat portofelul bătrânei și a sărit la bătaie cu angajații supermarketului care au observat gestul pe care l-a comis.

Angajații supermarketului au reușit să-l imobilizeze pe român, iar reprezentanții companiei au solicitat intervenția de urgență a unui echipaj de carabinieri.

Românul a fost audiat, a fost pus sub acuzare și încarcerat la închisoarea din Modena, urmând ca pe numele său să fie solicitată emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
deputatul „Mitralieră” mască

Deputatul „Mitralieră”, amendat pentru că nu a purtat mască. «Trump a spus că nu trebuie obligat nimeni prin lege să poarte mască. Fac ce spune Trump»

Italia, situație cumplită pentru doi copii români, despărțiți după moartea prematură a mamei: băiețelul la o casă de copii în Genova, fetița în România