in

Italia, situație cumplită pentru doi copii români, despărțiți după moartea prematură a mamei: băiețelul la o casă de copii în Genova, fetița în România

O româncă de 36 de ani, care a avut un sfârșit cumplit în Italia, nu poate avea liniște nici după moarte, din cauză că cei doi copii ai ei au fost despărțiți: fata în România, băiatul în plasament în Italia. Ana Maria D. a murit recent la Genova, în Italia, răpusă de o tumoră iar băiețelul, care locuia cu ea, a fost luat la un centru de minori din același oraș.

Ana Maria D. a murit recent la Genova, în Italia, răpusă de o tumoră. În afară de o mătușă, nu o va conduce nimeni pe ultimul drum. Cei doi copii ai săi, de 11 și 10 ani, au fost separați: fata în România, băiatul în plasament, în Italia.

„Această fată este o româncă de a noastră abandonată de toți, singură printre străini. S-a stins la doar 36 de ani. Miercuri sau joi, nu știu încă precis o dată, o vor înmormânta în Italia. Dacă sunteți prin apropriere de Lavagna provincia di Genova, măcar o lumânare să-i aprindeți. Mama de doi copii, pe unul dintre ei l-au luat în plasament, aici, în Italia. Nu-l lasă nici la înmormântare să se ducă. 11 ani băiatul și 10 fata (fata a rămas în țară )… r.i.p. odihnește în pace, suflet nevinovat. A luptat până în ultimul moment pentru copiii ei“, este mesajul Ionelei Daniela pe un grup dedicat românilor din Italia, scrie Știri Diaspora.

Tânăra mai spune că familia fetei, adică doar o mamă paralizată și o mătușă, nu are posibilitatea de a lua în țară și băiatul, având deja fetița de care are grijă. Mai mult, Ana Maria nici nu va fi condusă pe ultimul drum de cei apropiați.

„Am luat legătură cu rudele ei. Mama ei este paralizata la pat. O să vină o mătușa de a ei“, mai spune femeia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Modena, a încercat să jefuiască o bătrânică, român imobilizat de angajații magazinului și predat carabinierilor

Italexit, vrea să scoată Italia din UE: ”Nu mai putem fi șantajați de către țări care jignesc marele prestigiu al țării”