in

Monica Tatoiu a fost jefuită în Italia, un român a ajutat-o să-și recupereze actele pe care le avea în portofel

Monica Tatoiu a fost jefuită în Italia. Pensionara de lux a plecat din nou în vacanță, dar hoții nu au lăsat-o să se relaxeze. Milionara a povestit pe contul de Facebook prin ce a trecut în timp ce vizita Veneția.

Monica Tatoiu nu s-a învățat minte și a plecat din nou în vacanță, deși data trecută când a plecat să se relaxeze pentru câteva zile a fost nevoită să rămână pe o insulă exotică timp de aproape două luni, din cauza restricțiilor impuse în pandemie. Monica Tatoiu s-a întors în România după luni întregi de izolare în Reunion, insula exotică franceză din Oceanul Indian. 

Acum, Monica Tatoiu a plecat în Italia. Ajunsă în Veneția, o plimbare prin oraș s-a transformat într-un adevărat coșmar. Un hoț i-a furat portofelul și s-a făcut nevăzut. Imediat după ce a fost jefuită, Monica Tatoiu a avut totuși noroc cu un alt român, care a ajutat-o să-și recupereze actele pecare le avea în portofel.

O obișnuită a rețelelor de socializare, Monica Tatoiu a povestit tot ce s-a întâmplat prietenilor săi virtuali. „Ieri (n.r. joi) mi-au furat portofelul cu acte la Veneția. Astăzi l-am recuperat prin bunăvointa unui domn român,rezident în Veneția, care l-a găsit și m-a anunțat. Domnule Ichim sunt mândră că suntem conaționali. Când Dumnezeu lucrează prin oameni, miracolele sunt posibile”, a povestit Monica Tatoiu într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Tragedie în Italia, lucrător român de 36 de ani, mort din cauza căldurii. A muncit toată ziua în soare

Româncă transgender, după ce s-a prostituat în Italia, s-a întors în România și candidează la alegerile locale