in

Monza, român beat la volan, a intrat pe contrasens și a ucis un italian pe motoretă. Arestat pentru omor rutier

Tragedie în noaptea dintre sâmbătă și duminică la Varedo, în provincia Monza. Un italian de 69 de ani, aflat pe o motoretă, a fost lovit de o mașină care a intrat pe contrasens. La volanul mașinii se afla un cetățean român de 45 de ani care a fost arestat. Este acuzat de omor rutier agravat de conducere în stare de ebrietate.

S-a întâmplat la Varedo, via Umberto I. Românul s-a urcat la volan, în ciuda faptului că a băut mult alcool, la scurt timp după miezul nopții, între sâmbătă și duminică.

Era atât de beat încât a pierdut controlul mașinii care, cu mare viteză, a intrat pe sensul opus și a lovit în plin de un bărbat în vârstă de 69 de ani, rezident în Solaro, care se afla pe o motoretă. Impactul a fost foarte violent, pentru bărbatul de 69 de ani nu a mai fost nimic de făcut, a murit pe loc.

Bărbatul de la volan, potrivit investigațiilor preliminare, are în spate o serie de antecedente. Carabinierii din Desio l-au arestat pentru omor rutier agravat de conducere în stare de ebrietate. Conform constatărilor, el avea o cantitate de alcool în sânge de trei ori mai mare decât limita admisă.

Tragedie lângă Bologna, român de 33 de ani înecat în râul Reno sub ochii partenerei

Ce recomandări are Poliția de frontieră pentru cei care vin în România în perioada concediilor