in

Monza, român beat la volan, a intrat pe contrasens și a ucis un italian pe motoretă. Arestat pentru omor rutier

Tragedie în noaptea dintre sâmbătă și duminică la Varedo, în provincia Monza. Un italian de 69 de ani, aflat pe o motoretă, a fost lovit de o mașină care a intrat pe contrasens. La volanul mașinii se afla un cetățean român de 45 de ani care a fost arestat. Este acuzat de omor rutier agravat de conducere în stare de ebrietate.

S-a întâmplat la Varedo, via Umberto I. Românul s-a urcat la volan, în ciuda faptului că a băut mult alcool, la scurt timp după miezul nopții, între sâmbătă și duminică.

Era atât de beat încât a pierdut controlul mașinii care, cu mare viteză, a intrat pe sensul opus și a lovit în plin de un bărbat în vârstă de 69 de ani, rezident în Solaro, care se afla pe o motoretă. Impactul a fost foarte violent, pentru bărbatul de 69 de ani nu a mai fost nimic de făcut, a murit pe loc.

Bărbatul de la volan, potrivit investigațiilor preliminare, are în spate o serie de antecedente. Carabinierii din Desio l-au arestat pentru omor rutier agravat de conducere în stare de ebrietate. Conform constatărilor, el avea o cantitate de alcool în sânge de trei ori mai mare decât limita admisă.