in

Monza, Tir plin de computere luat cu asalt de bandiți, român de 22 de ani arestat, marfă furată de 550.000 de euro

Un român în vârstă de 22 de ani a fost reținut de carabinieri la Melzo (Milano) pentru că era la volanul unei mașini pline cu computere și echipamente informatice în valoare de 550 de mii de euro care fuseseră furate cu câteva ore mai devreme de la un transportator parcat în Cavenago din Brianza (Monza).

Marți, în jurul orei 2 dimineața, șoferul a fost surprins de doi bărbați mascați, unul dintre ei înarmat cu un pistol, care s-au urcat în vehicul și i-au ordonat să ajungă în zona industrială din Liscate.

Acolo, împreună cu mai mulți complici, vehiculul articulat a fost golit de încărcătura sa și marfa a fost distribuită pe două autoutilitare diferite.

Odată plecați bandiții, șoferul camionului i-a avertizat pe carabinieri, care în jurul orei 8.45 au localizat una dintre cele două mașini cu numere bulgărești în Liscate.

Rezultatul a fost o urmărire care s-a încheiat la Novegro, în municipiul Segrate, unde bărbatul care conducea furgonul, un român de 22 de ani, a abandonat vehiculul, preferând să scape pe jos. A fost blocat la scurt timp de militarii companiei Cassano d’Adda. Bunurile furate afalate în mașină, mai precis 347 de laptopuri și 14 PC-uri au fost astfel recuperate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În timp ce românii sclavagesc prin alte țări, sute de hectare cu viţă de vie din România riscă să rămână neculese

Salerno, mecanic român de 40 de ani, a ucis un pensionar pentru că nu-i plătise o reparație de 500 de euro, condamnat la 14 ani de închisoare