in

Monza, tragedie într-o familie de români, fetiţa de doi ani a căzut de la balcon în timp ce se juca: ”A făcut o hemoragie cerebrală, iar prognosticul este rezervat”

O fetiţă de doi ani a căzut de la balcon în timp ce se juca. Accidentul a survenit într-un moment de neatenţie al mamei, o româncă de 37 de ani, care locuieşte în Italia. Mama fetiței prepara cina, iar fratele ei se uita la televizor. Fetița a fost dusă cu elicopterul la un spital din Bergamo.

Fetiţa a căzut de la trei metri, după ce s-a căţărat pe balustrada balconului să se uite în jos, pe strada Leonardo Da Vinci din Concorezzo, provincia Monza, şi a fost spitalizată în stare gravă, la Bergamo.

Conform primelor cercetări efectuate de carabinieri, accidentul a avut loc în timp ce mama fetiţei pregătea cina, iar fratele de 14 ani se uita la televizor. Copilul, născut în Italia într-o familie de români, a căzut pe asfalt şi are mai multe fracturi, precum și o rană la cap.

Conform Corriere della Sera, citat de observatornews.ro, copilul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă din Bergamo, la cererea medicilor veniţi la faţa locului. ”Viața copilei este încă în pericol. A făcut o hemoragie cerebrală, iar prognosticul este rezervat”, scrie sursa citată.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Italia, a câştigat la tombolă un tablou de Pablo Picasso în valoare de 1 milion de euro, primise cadou biletul norocos

33 de dosare penale

Pandemia de corupţie: 33 de dosare penale privind achizițiile medicale