in

Mort la 26 de ani în Liguria

Tânărul a pierdut controlul motocicletei și s-a ciocnit frontal cu o mașină. Era sudor, se ducea la muncă.

Marius Florian Lungu, de 26 de ani, și-a pierdut viața într-un accident la Sarzana (Liguria). Tragedia s-a produs pe 6 decembrie la puțin după ora 7 dimineața pe un drum provincial. Tânărul a pierdut controlul motocicletei sale, o Honda CBR 1000, și a intrat pe banda opusă izbindu-se de partea anterioară a unei utilitare Up Volkswagen, la a cărei volan se afla o fată de 20 de ani, care în mod miraculos a scăpat nevătămată.

În urma impactului deosebit de violent tânărul a zburat pe asfalt unde a rămas inconștient. La fața locului au sosit imediat salvatorii.

Român de 31 de ani, ucis de o mașină în Calabria

Bărbatul era în stop-cardiac, ca urmare a politraumatismelor: medicul și infirmierul de la 118 l-au defibrilat și inima a reînceput să-i bată. Intubat, Marius Florian Lungu a fost transportat, cu cod roșu, la spital, dar cu puțin înainte de a ajunge, a intrat din nou în stop-cardiac. În ciuda continuelor manevre de reanimare, inima tânărului a încetat să mai bată.

Român de 27 de ani ucis de o mașină pirat lângă Aquila

Românul, necăsătorit, se ducea la muncă la Ortonovo la firma F.B Welding Srl, specializată în sectorul metalmecanic și naval. Patronul Massimiliano Fiasella este răvășit de pierderea angajatului său.

Veneau de la discotecă, 150 km pe oră în curbă: doi tineri morţi la Vigonza (Padova)

Iată amintirea sa: ”Marius era foarte muncitor. În această dimineață mi-am făcut griji pentru că nu a ajuns. L-am sunat pe celular…. Apoi mai târziu a sosit tragica veste pe care nu aș fi vrut niciodată să o aud. Era un băiat de aur, de mare profesionalism și umanitate. Îl cunoașteam de mai mulți an însă numai la începutul acestui an l-am angajat”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asociaţia „Romania chiama Parma”, manifestări dedicate memoriei victimelor comunismului

Omor cu piatra la Arezzo