in

Mort la muncă într-un incendiu, patru persoane cercetate

Patru persoane sunt cercetate pentru explozia unui vechi rezervor de combustibil de la o vilă în zona Pescara, în care şi-a pierdut viaţa un muncitor român de 22 ani, Gheorghe Babici.

Joi, 16 iunie, românul, angajat de doi ani la firma Petrolambiente din Vicoli, curăţa rezervorul, împreună cu un alt muncitor, când a avut loc o explozie urmată de un incendiu. Cei doi se aflau în interiorul rezervorului, când incendiul a consumat tot oxigenul. Gheorghe Babici a murit, iar colegul lui a scăpat ca prin miracol, doar cu arsuri uşoare.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, pentru român nu mai era nimic de făcut. Salvatorii au stins întâi flăcările, apoi au coborât în rezervor pentru a recupera corpul aproape carbonizat.

Explozia ar putea să fi fost cauzată de un aparat pe care muncitorii îl foloseau pentru curăţarea rezervorului în care mai erau resturi de motorină. Magistratura din Pescara a deschis o anchetă. Sunt cercetaţi proprietarii a două societăţi, una care deţine terenul, şi a doua care a luat în concesiune terenul pe care se află cisterna şi a efectuat lucrările.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spaghetti cu anșoa (acciughe)

Votul etnic