in

N-a vrut să se facă „frate de cruce” cu hoţii, sechestrat şi bătut

Se dusese în locuinţa unor conaţionali pentru sărbătorile de iarnă. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanţă la Riesi (Caltanissetta) s-a transformat într-un coşmar pentru un băiat român care a fost sechestrat şi bătut de cinci conaţionali de-ai săi. Cu acuzaţia de sechestrare de persoană şi vătămare corporală gravă carabinierii i-au arestat în 13 februarie pe Marian Fănica Chiriac , de 33 de ani, Antonel Hrictu , de 23 de ani, Eduard Luis Olteanu, 25, Dumitru Cezar Costantinică, 20, şi Constantin Chiriac, de 24 de ani.

Victima bătăilor s-a adresat investigatorilor pe 4 ianuarie. A povestit că cei cinci erau componenţii unei bande care punea la cale furturi din locuinţe şi fura cabluri din cupru. Arestaţii ar fi încercat să-l convingă şi pe băiat să devină complicele lor, însă el a refuzat. În acel punct a fost bătut şi imobilizat.

În noaptea de Anul Nou, a spus tânărul militarilor, cei cinci membri ai bandei au decis să practice un fel de „ritual de înfrăţire”, să devină „fraţi de cruce”, producându-şi tăieturi pentru a-şi uni apoi rănile şi a permite sângelui să se amestece. Unul dintre sechestratori i-a propus băiatului să se supună aceleiaşi practici dar, la refuzul acestuia, a fost imobilizat şi tăiat cu lama pe antebraţe.

Furturile de cupru blochează Italia. Alarma Șefului Poliției: „Daune de 30 de milioane”

Profitând de un moment de neatenţie a sechestratorilor săi, a doua zi băiatul a reuşit să fugă. S-a dus pe jos până la Ravanusa, de unde a fost însoţit la spitalul Sant’Elia di Caltanissetta pentru a fi tratat. Medicii i-au diagnosticat numeroase fracturi.

O nouă ocupație a românilor din Italia: distribuitor de carburant de contrabandă

Români arestați în toată Italia pentru trafic de droguri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mândria gâdilată a moldovenilor la Soci

Mândrie şi inutilitate la ministerul diasporei