in

Nebunia de la Londra: tricolorul italian călcat în picioare, italieni bătuți cu bestialitate de haite de englezi supărați – VIDEO

Nebunia de la Londra: tricolorul italian călcat în picioare, italieni bătuți cu bestialitate de haite de englezi supărați.

La finalul meciului, după triumful Italiei la Euro2020, suporteri englezi frustrați și violenți s-au răzbunat pe cine le-a ieșit în cale. S-au făcut daune transportului public și au fost adevărate atacuri  asupra italienilor.

Tensiunea din fața stadionului Wembley din Londra a început deja în momentele care au precedat startul finalei Italia-Anglia.

Italia este noua CAMPIOANĂ a Europei! Victorie dramatică la penalty-uri, portarul Donnarumma, eroul finalei

În ciuda măsurilor de securitate, cu drumuri închise în jurul stadionului și un cordon de forțe de ordine, zeci de fani englezi au încercat să străpungă barierele pentru a intra fără bilet.

Ca să nu mai vorbim de alte episoade semnalate, precum încăierări, magazine, restaurante și autobuze devastate, petarde aruncate în fața hotelului care găzduia echipa națională a Italiei.

Sunt videoclipuri de ură care circulă pe web: steagul italian fiind tăiat, călcat în picioare și ars de câteva grupuri de huligani pe străzile Londrei. Un videoclip difuzat pe Twitter arată haite de fani englezi care îi urmăreau pe italieni în interiorul Wembley și loveau suporteri cu tricou albastru.

Violență nemaiauzită. Mânia susținătorilor englezi se transformă în nebunie: hulinganii englezi au început o adevărată vânătoare de italieni în afara stadionului Wembley.

Italia invincibilă, portarul Donnarumma ales cel mai bun jucător al Euro 2020

Federația Britanică de Fotbal s-ar putea confrunta acum cu alte cenzuri din partea UEFA după ce imnul național italian a fost huiduit de unii dintre fani.

Episoadele de violență de la sfârșitul jocului au confirmat, de asemenea, îndoielile inițiale de a avea finala jucată în Anglia doar cu fanii englezi. La final, însă, Italia a câștigat. Singură împotriva tuturor. Ca întotdeauna, scrie ilparagone.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Italia invincibilă, portarul Donnarumma ales cel mai bun jucător al Euro 2020

Ministrul Stelian Ion critică autoritățile de la Roma: Unii infractori români beneficiază de legea mai favorabilă din Italia