in

Nebunie la Taranto, și-a ucis soția și soacra cu un cuțit și un foarfece, apoi s-a spânzurat

Antonio Granata, 61 de ani, din Massafra, provincia Taranto, și-a ucis soția, Carolina Bruno, în vârstă de 65 de ani, și soacra Lorenza Addolorata Carano, în vârstă de 92 de ani, apoi și-a luat viața, spânzurându-se în Palagiano, la câțiva kilometri de la locul crimei.

Cadavrul a fost găsit marți dimineață de către carabinieri.

Antonio Granata îi anunțase pe carabinieri că a comis dubla crimă.

Fugise de ieri după-amiază târziu; cu puțin timp înainte, într-un apartament din via Da Vinci, în cartierul San Francesco, în zona de nord a orașului Massafra, și-a ucis soția și soacra lovindu-i în gât cu un cuțit și, probabil, cu un foarfece.

Criminalul a chemat carabinierii, mărturisind dubla crimă și apoi a fugit cu mașina.

Conform primelor informații din anchetă, cauza declanșatoare a dublei crime ar fi fost o ceartă furioasă, la apogeul căreia Antonio Granata a atacat-o pe soție, apoi pe soacră, ucigându-le pe amândouă.

Cuplul, fără copii își pierduse casa după o executare silită și de un an și locuia cu soacra. Vecinii au spus că certurile erau practic la ordinea zilei.

„Este o uriașă tragedie care a lovit comunitatea noastră”, a spus primarul din Massafra, Fabrizio Quarto.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Inițiativă legislativă IMPORTANTĂ pentru diaspora: cărțile de identitate nu vor mai fi retrase la declararea domiciliului în străinătate

Tragedie la Arezzo, fetiță română de 14 ani, elevă eminentă, găsită moartă în fața computerului de către vecinul de casă