in

Tragedie la Arezzo, fetiță română de 14 ani, elevă eminentă, găsită moartă în fața computerului de către vecinul de casă

O fetiță de 14 ani, elevă eminentă în primul an de liceu, care locuia împreună cu mama ei la Monterchi, a murit în faţa calculatorului, în timp ce încerca să se conecteze online cu școala, pentru cursurile la distanță. Nenorocirea a avut loc ieri, 15 martie.

Îngrijorată că fiica ei nu răspunde la telefon, o româncă în vârstă de 46 de ani, care lucrează ca îngrijitoare la Monterchi, a sunat un vecin și l-a rugat să meargă să verifice dacă s-a întâmplat ceva. Bărbatul a găsit-o pe copilă fără suflare, prăbuşită în fața computerului. Omul a sunat imediat după ajutor, iar la fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de la serviciul de ambulanță și carabinierii.

Din păcate, scrie La Repubblica, citată de observatornews.ro, pentru fata de 14 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Oamenii legii au cerut autopsia, pentru a înţelege cauzele exacte ale decesului. Necropsia fi efectuată la spitalul Gruccia din Montevarchi. Moartea copilei a şocat întreaga comunitate din Monterchi.

Elevă eminentă în primul an de liceu la Sansepolcro, fata locuia împreună cu mama ei într-un apartament închiriat. Cele două erau foarte cunoscute și respectate în Monterchi.

UPDATE: publicația locală Corriere di Arezzo menționează că fetița provine dintr-o familie originară din Albania. https://corrierediarezzo.corr.it/news/arezzo/26556968/arezzo-monterchi-le-ville-studentessa-morta-dad.html

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nebunie la Taranto, și-a ucis soția și soacra cu un cuțit și un foarfece, apoi s-a spânzurat

Sputnik-V italia

Italia va produce lunar zece milioane de doze de vaccin rusesc Sputnik V