Menu
in

Nebunie la Treviso, italian căsătorit cu o româncă își ucide fiul în vârstă de 2 ani și apoi se sinucide

Tragedie în provincia Treviso, unde un bărbat italian în vârstă de 43 de ani, Egidio Battaglia, și-a ucis fiul în vârstă de doi ani, sufocându-l, după care s-a sinucis. Italianul era căsătorit cu Adriana Garlic, originară din Huși, județul Vaslui.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă la începutul după-amiezii la Castello di Godego (Treviso).

Trupurile au fost găsite de tatăl și fratele lui Egidio, care au dat imediat alarma.

La fața locului au intervenit imediat carabinierii, pompierii și personalul medical Suem 118. Motivele gestului sunt încă inexplicabile.

Conform primelor informații, ar fi existat probleme de sănătate ale nou-născutului.

Carabinierii din Treviso care investighează au găsit o scrisoare lăsată de bărbat, în care acesta explica că gestul a fost dictat de disperarea legată de problemele de sănătate care l-au afectat pe nou-născut.

Conform primelor constatări, copilul a fost sugrumat de tatăl său, care și-a luat apoi viața, tăindu-și gâtul cu un cuțit de bucătărie.

Crima-sinucidere a avut loc în baia casei, un apartament la primul etaj al unui imobil de trei etaje, în Castello di Godego, unde bărbatul de 43 de ani locuia cu soția sa româncă, fizioterapeută de profesie, care în acel moment era la muncă, potrivit Corriere.

Cuplul, au spus prietenii și rudele cuplului, căsătorit de trei ani, nu avea probleme; era o familie unită.

Bărbatul lucra într-o companie de mașini de frământat, soția sa era angajată într-o cooperativă din Treviso care oferă servicii pentru spitale.

Nu ar fi existat probleme economice; gândul care îl obseda pe tată era legat fiul său, suferind de o problemă gravă de sănătate, pentru care medicii nu reușiseră să dea speranță de recuperare.

Copilul avea dificultăți de limbaj și Egidio se temea că ar avea o boală gravă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]
Exit mobile version