in

Treviso, o femeie s-a aruncat de pe pod cu copilul de un an și jumătate: ea a murit, copilul s-a salvat

Dramă sâmbătă seara la Treviso, când o femeie de 32 de ani s-a aruncat în gol de pe podul peste râul Piave, la Vidor, de la o înălțime de 15 metri, cu fiul ei în brațe. Ea a murit, bebelușul a supraviețuit impactului teribil și va fi salvat: este în stare gravă, dar viața sa nu este în pericol.

Încă o tragedie la Treviso, sâmbătă seara, după ce un tată și-a ucis copilul, apoi s-a sinucis.

De data aceasta, o femeie de 32 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe un pod cu fiul ei de un an și jumătate în brațe, care a fost grav rănit.

Când salvatorii au ajuns la fața locului, după ce i-au identificat mașina parcată în apropiere, nu au mai putut face nimic pentru ea. Medicii i-au declarat moartea pe loc.

Copilul, în schimb, a supraviețuit impactului teribil și chiar dacă în stare gravă, după primele tratamente, medicii au exclus pericolul de a muri. Conform celor reconstituite de anchetatori, ultima îmbrățișare l-a protejat.

De fapt, din dinamica incidentului se pare că femeia într-un ultim gest instinctiv a reușit să-și îmbrățișeze fiul protejându-l astfel în cădere.

Recuperat de salvatori, bebelușul a fost transportat imediat la spitalul Cà Foncello din Treviso unde este internat cu diverse politraumatisme.

Potrivit celor reconstituite de carabinieri, care investighează incidentul, femeia își părăsise casa de la Vedelago, în provincia Treviso, sâmbătă în jurul orei 20.00.

A plecat cu mașina ei și cu bebelușul să meargă la părinții ei într-un sat din apropiere, dar nu a mai ajuns aici și s-a declanșat alarma.

Familia, nereușind să o contacteze, a avertizat carabinierii care au pornit imediat în căutarea ei.

Căutările s-au încheiat pe podul peste râul Piave, la Vidor, unde militarii au găsit mașina goală.

Unii martori au raportat că au văzut-o pe mama coborând din mașină și plecând cu copilul.

Astfel a început cercetarea care a dus la teribila descoperire. La scurt timp a fost găsit cadavrul ei în albia râului.

Pompierii s-au deplasat la fața locului și, coborând pe mal, au recuperat trupul neînsuflețit al femeii și al copilului care era în viață, dar în stare foarte gravă.

Se caută explicații pentru gestul extrem. Conform informațiilor inițiale, tânăra suferea de o formă de depresie, iar pentru aceasta era tratată la un centru specializat.

Nebunie la Treviso, italian căsătorit cu o româncă își ucide fiul în vârstă de 2 ani și apoi se sinucide

Microbuz din România, curse neautorizate în Italia, amenzi de 2.000 de euro pentru șofer și pasageri