in

Noaptea, în plină carantină, un român a fost prins cu un pistol semi-automat complet funcțional, la Treviso

A fost surprins cu un pistol în mijlocul nopții, în ciuda stării de carantină la Treviso.

În timpul acțiunilor de luptă împotriva criminalității pe scară largă și a prevenirii infracțiunilor, polițiștii din Treviso au arestat un cetățean român în vârstă de treizeci de ani, SVV, pentru infracțiunea de port de obiecte în măsură să rănească și deținerea ilegală de arme, potrivit oggitreviso.it.

Mai exact, la ora 4.30, duminică, 8 noiembrie, agenții au efectuat un control asupra unui vehicul condus de un cetățean străin împovărat cu numeroase dosare de poliție pentru infracțiuni de furt, care a apărut inexplicabil agitat la control.

Deveniți bănuitori, având în vedere starea evidentă de agitație a românului, cu atât mai mult cu încălcarea clară a carantinei, deoarece el nu a putut oferi motive credibile pentru ieșirea sa, personalul Poliției de Stat l-a supus unei percheziții.

În interiorul unei borsete se afla un pistol semi-automat complet funcțional.

În plus, în interiorul vehiculului au fost găsite șurubelnițe, un ciocan și un dorn, pentru care românul nu știa cum să explice prezența; obiecte care sugerează că controlul a împiedicat săvârșirea unei infracțiuni.

Însoțit la sediul poliției pentru investigații, bărbatul a fost arestat sub acuzația de deținere ilegală și de transport de arme și a primit și o foaie de îndepărtare obligatorie, în virtutea căreia nu va putea reveni în Treviso pentru următorii trei ani.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a verifica orice răspundere a arestatului în fapte criminale comise în oraș.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Echipa PNL Bacau, mesaj pentru diaspora

Mesajul echipei PNL Bacău pentru diaspora: „Avem grijă de familiile voastre și vă așteptăm cu drag acasă, pe cei plecați departe!”

jill biden

Noua primă-doamnă a SUA are origini siciliene. «Sper că va veni să mă viziteze. O voi aștepta cu lasagna şi cannoli», spune verişoara lui Jill Biden